10 weken zwanger en last van onderbuik

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014

Hoi,

Ik ben 10 weken zwanger en sinds gister heb ik last van dat zeurderige gevoel in mn onderbuik en ook al zo'n zeurderig gevoel in mn rug. In het begin had ik hier ook last van en het is toch zeker 2 weken weg geweest.

met 8 weken heb ik een echo gehad en alles was goed en het hartje klopte maar toch wordt ik alijd bang als ik buikpijn krijg. Soms weet ik ook niet of het nu mn darmen zijn of mn baarmoeder.

In ieder geval is mijn vraag of dit normaal is?

Groetjes van An


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

 hallo ik ben lilian en ook 10 weken zwanger ..en ook ik heb last van mijn onderbuik en onderrug ..
 ook al hoort het erbij maak me toch zorgen ..je voelt wel dat heel je lichaam aan t veranderen is ,
 maar je voelt de baby nog niet ..soms denk ik zou nog alles in orde zijn  dat lijkt me wel normaal
 dat je zo denkt een bevestiging is toch altyd mooier ..dan maar ff afw8ten tot woensdag dan mag,
 ik weer naar de verloskundige, dan zal er weer een nieuwe opluchting voor me zijn ...

 grtjes lilian

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi allemaal,

Ik ben Kitty (uit Suriname ) ook in verwachting van mijn eerste kindje. Ik ben vandaag precies 10 weken zwanger. Ik krijg soms steken in mijn onderbuik en dan word ik even bang dat er iets gebeurd met mijn baby. Ik ben heel trots om mama te worden. Ik eet veel groente en elke dag genoeg fruit, mijn buikie komt al te zien en mijn borsten worden ook groeter. Volgend week dinsdag moet ik naar de huisarts en zal ik hem vragen als de steken normaal zijn. Ik kan niet wachten om mijn eerste echo te maken.

Veel liefs,

Mama Kitty en baby

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ik ben ook bijna 11 weken zwanger,maar heb er last van
en ben 42 jaar

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi hoi ik ben ook voor het eerst zwanger ben nu 10 weken Zwanger en voel me sinds gisteren Weer helemaal oke. is dat wel oke of moet ik me zorgen maken dat ik nu ff geen kwaaltjes heb

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
voor de mensen die zich zorgen maken het zeurende en stekende pijn zijn je banden.
omdat je baarmoeder groeit moet je buikbanden uitrekken en dat voel je.. 
mocht je er niet gerust op zijn kun je altijd je verloskundige bellen.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hi anoniem,

of je nu wel of geen kwaaltjes hebt, 1 van de kwaaltjes is jecontinu  zorgen maken over alles en niks. Ik kan je alleen maar vertellen dat ik ook zo goed als nul klachten gehad heb, en me net als jij heb afgevraagd of dat wel ok was. Intussen over de helft en een prachtige 20-weken echo gehad. Zeker eens per 4 weken naar de vk gaan helpt, want dan kun je het hartje horen, en krijg je bevestiging dat alle ok is. Na die  20 weken voel je je kindje en dan zijn de zorgen een stuk minder omdat je het voelt!

Gewoon heel blij zijn dat je zo weinig klachten hebt en lekker genieten van je zwangerschap,de tijd vliegt voorbij! 

Gr G

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo!
ik ben nu ook 10weken zwanger van de tweede! de eerste was niet geplant en daarbij was ik 18jaar! nu de tweede op komst en de oudste is 5 jaar en apetrots dat hij grote broer gaat worden! ik ben steeds erg moe en merk dus echt wel dat het de tweede is! dus mama's die zwanger van de eerste zijn geniet van je rust en pak het wanneer je kan! verder geen last van kwaaltjes gelukkig! ik probeer er zoveel mogenlijk van te genieten en me vooral niet druk te maken! we hebben het hartje zien kloppen en volgens de gyn heb je dan 90 % kans op dat het dan goed blijft gaan! nu een vraagje; we kwamen er bij de 1e ego achter dat het eigenlijk een tweeling was,maar een vruchtzak zat al vol met bloed deze is nog niet afgekomen in de vorm van een bloeding! volgens de gyn komt dat vaker voor en neemt het andere vruchtje het dan op! zijn er andere moeders die dit ook zo gehad hebben? ik lees er nl weinig over!
zwangere moeders succes en geniet van de zwangerschap!!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi,

Je leest er inderdaad weinig over maar ik had dus ook een tweeling maar een vruchtzakje zat vol bloed...En de verloskundige zei inderdaad dat ik nog een bloeding zou krijgen maar die heb ik gelukkig nog niet gehad....Ik ben nu 10 weken zwanger...wel fijn om te lezen dat er nog iemand is met hetzelfde want je leest het echt bijna nooit!!Mijn dochter is 4 als de 2e komt.....wat zal ze trots zijn....ik heb het haar nog niet verteld.....nog even 2 weken afwachten....
Ik heb dus gewoon precies hetzelfde als jij, wel toevallig zeg.....en fijn om te lezen dat er meer mensen zijn met hetzelfde....

Anoniem

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
Ik heb gisteren een echo met 8 wkn  en 2 dagen gehad en de vk zei dat het nu 97% kans dat het goed gaat! Vind ik toch leuker klinken dan 90 % toch?!

Groetjes Ien

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ook 90% is al een geweldig iets vind ik
Het zou wat anders zijn als er gezegd zou zijn dat je maar 40%kans zou hebben dat de zwangerschap een goede afloop gaat hebben.
Don't rain on her parade
Beide dames gefelicteerd met jullie zwangerschappen of het nou 90 of 97% is just enjoy

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig