23 weken zwanger

Naam: Zwanger en alleen
|
Lid sinds 17 mrt 2010
Hoi allemaal, Ik ben zwanger van mijn 3 kindje en had het helemaal niet verwacht. Ik ben pas achter gekomen toen ik al 20 weken zwanger was. Eerst vond ik het niet leuk maar nu ben ik al gewend en kan niet wachten totdat ik mijn kindje in mijn armen heb. Ik heb heel erg last van nachtmerries en heb heel veel moeite met slapen. Heeft dat iemand ook?

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Hoi,

Tijdens mijn eerste trimester heb ik 1 nacht een hele flinke nachtmerrie gehad. Zo erg dat ik er schreeuwend wakker van werd en een half uur lang volhield met huilen. Mijn man was helemaal over de stuur en kon me maar niet stil krijgen. Nu ben ik 19 weken zwanger en heb gelukkig geen nachtmerries meer, maar ik droom wel veel en onthoud ook beter wat ik heb gedroomt. Dit schijnt normaal te zijn. Omdat tijdens de zwangerschap je hersenen op een andere manier gaan werken door de hormonen waardoor je je dromen beter kunt herinneren als je wakker bent, en ze veel echter lijken. Je hoeft je niet zo druk erom te maken dat gaat heus wel een keer over. Maar ik snap niet hoe je het niet door had tot je 20e week van je zwangerschap. In ieder geval veel plezier met je kleintje straks. Wanneer ben je uitgerekend? Ik 12 augustus.

Gr. Zehra

No Avatar
Zwanger en alleen on
Naam: Zwanger en alleen
|
Lid sinds: 17 mrt 2010
Hoi,

Leuk dat je wat terug hebt geschreven. Ik ben 8 juli uitgerekend.
En nee ik wist het niet omdat ik onregelmatig ongesteld werd en de
laatste ongesteldheid van mij was 24 december. En toen ik de volgende maand
weer moest worden werd ik niet maar ik dacht niet dat ik zwanger was want de dokters
hadden tegen mijn vriend gezegd dat hij geen vader meer kon worden. Dus dacht ik
gewoon ik ben weer gewoon laat. En ik heb niks van die zwangerschapsverschijnselen gehad.
Helemaal niks. Dus het was echt een wonder voor mij.


Groetjes,
Safioen

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Hoi,

Geen dank, oke vandaar dus. Maar dat is dan toch leuk. Dat je denkt dat je geen kinderen meer kunt krijgen en dan ineens zwanger zijn. Gaaf hoor geniet ervan en je partner ook natuurlijk. Is trouwens het geslacht van je baby bekend?

No Avatar
Sweetmommy on
Anoniem
Naam: Sweetmommy

Hoi Zehra!

12 augustus!
Dan zijn mijn man en ik een jaar getrouwd! wat leuk!
Ik had dan graag willen bevalle.. maar het is 21 september geworden haha.

Groetjes!

No Avatar
marlenevdplas on
Naam: marlenevdplas
|
Lid sinds: 26 mrt 2010
Hey Hallo!
Wat een herkenbaar verhaal.....
Ik hoorde ook pas met 18 weken dat ik zwanger ben van mijn 1ste kindje.
We waren in augustus vorig jaar begonnen met een IUI traject in het ziekenhuis en deze werd afgebroken op 15 september omdat mijn lichaam te heftig reageerde op de hormonen.....
Dus wij niksvermoedend verder met het normale leventje.... en zouden in het nieuwe jaar pas weer een nieuw traject ingaan.
Ik heb het PCO Syndroom dus ik menstrueer ook niet van mezelf omdat ik dus geen ei-sprong heb en daardoor ook niet natuurlijk zwanger kon worden.
Heel lang verhaal en erg ingewikkeld maar waar het dus op neer komt is dat wij dachten begin februari van dit jaar weer een nieuw traject te starten in het ziekenhuis en ik deed van te voren voor alle zekerheid toch even een zwangerschapstest..... en deze was positief!!
Ik was natuurlijk meteen helemaal door het dolle heen, en een paar dagen later hadden we dus een echo in het ziekenhuis en toen bleek het kindje al 18 weken te zijn.
Daarna begon het dus ook met mij dat ik heel slecht kon slapen en eigenlijk doe ik dat nog heel erg slecht.
Ik lig in bed te piekeren en van alles te regelen in mijn hoofd en de gekste dingen komen in me op.
Ik heb de eerste 4 maanden ook gewoon nog gerookt en gedronken en van alles gegeten enzo en dan vroeg ik me steeds weer af of dat bijvoorbeeld geen kwaad kon...
Al met al dus heel herkenbaar wat je schrijft en ik slaap ook gemiddeld maar 4 uurtjes op een nacht, en kan daardoor op het moment ook niet hele dagen meer werken omdat ik gewoon oververmoeid ben....
Soms heb ik al moeite met inslapen, en als ik wel gewoon inslaap dan wordt ik meestal tegen 01.00 wakker en dan lig ik gewoon klaarwakker (het gevoel of er net een nieuwe dag is begonnen) tot een uurtje of 06.00 en dan val ik wel weer in slaap!
Ben nu ook onder behandeling bij een Haptonoom en ik moet zeggen dat dat wel een hoop rust bij me brengt, maar als ik dan eenmaal weer thuis ben lijkt het wel of ik daar ook niks meer mee doe of bij voel.....
De haptonoom heeft mij verteld dat zij denkt dat het wel degelijk te maken heeft met het missen van de eerste 4 maanden zogezegd en dat je dat op deze manier voor jezelf probeerd in te halen.
Ik heb voor ik wist dat ik zwanger was ook een moeilijke periode achter de rug en alles kwam tegelijk, en dat werkt dus zo op mijn nachtrust.
Ik ben nu inmiddels 24 weken zwanger en heb wel het idee dat ik het steeds meer begin te beseffen en te accepteren dat het allemaal zo is gelopen!

Ben benieuwd naar jou verhaal!
Wat je schreef was voor mij in ieder geval erg herkenbaar, en ben blij jou gevonden te hebben omdat jij eigenlijk in hetzelfde schuitje zit!

Groetjes,
Marlene

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig