23 weken zwanger van een meisje..

Naam: mamaelga
|
Lid sinds 05 sep 2009

hallo mensen ik ebnelga en 25 jaar oud ben moeder van julian hij is 5 jaar en ben nu 6 maanden zwanger van een meisje ik ben gescheiden en mijn zoontje is nog van mijn vorige relatie.. ikheb nu 5 jaar een relatie met mijn huidige vriend..

Ik ga 14 oktober 2009 met hem trouwen ik wist gelijk dat hij de ware was en dat hij de vader van mijn kinderen zou worden. we waren al 3 jaar bezig en nu eindelijk 6 maanden zwanger ben nu 28 dec uitgerekend..voor mijn manetje is het de eerste voor hem dus extra spannend hij voelt ons kleine ook al..ik voelde haar al met 16 weken.. ze is lekker druk..en actief...

ik heb een 20 weken echo gehad...en ze was zwaarder dan het gemiddelde..nou mensen ik houd jullie op de hoogte en laat snel weer wat van me horen...Groetjes Elga en voor de zwangere dames..wens ik jullie allemaal nog een fi8jne zwangerschap toegewenst..

 


Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Ja, dat kan best. Alles hangt af van wanneer je je eisprong hebt gehad....
Zegt: preggie
33138
ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135