4 dagen na eiersprong last van menstruatieachtigepijn zwanger of niet ???????

Naam: a.n.o.n.i.e.m.06 08'08
|
Lid sinds 23 mei 2012

hallo,

ik ben sinds november gestopt met de pil, de 25ste mei heb ik mijn laatste maandstonden gekregen. Maar omdat we al een paar maanden aan het proberen zijn heb ik vorige week vrijdag naar de genae geweest op controle, en daar bleek dat ik mijn eiersprong die aond moest krijgen ofwel de zaterdag. Nu heb ik al sinds zaterdagnacht last van mijn buik, Maar vandaag was het toch de ergste. Kan het moeilijk omschrijven het is precies of ik ieder moment ongestelt kan worden. maar ik moet maar ongestelt worden tweekend van de 22ste juni. sorry voor mijn omschrijving ben daar niet zo goed in. Zou het kunnen dat het mijn innesteling is?

heeft iemand hier ervaring mee?

Hopelijk krijg ik deze keer wel een positieve test in mijn handen duimen maarsmiley

 

grtz


No Avatar
marina1980 on
Naam: marina1980
|
Lid sinds: 15 nov 2011

Hallo Anoniem 

 

Het zou best innesteling zijn, maar ik zou daar niet veel van verwachten. Voor wij besloten voor een 2de kindje te gaan, had ik dat verteld tegen mijn zus en die vertelde me toen dat het bij haar 2de bij de 2de cyclus meteen raak was. Ik wist natuurlijk dat dat bij niet gelijk ook zo zou zijn maar toch hoopte ik daar wel op. En net als jij voelde ik in de eerste week na mijn eisprong ook van alles, uiteindelijk was ik 1 dag overtijd en deed een test helaas negatief. Die zelfde avond werdt ik ongesteld. Je kan je natuurlijk ook vanalles in je hoofd halen terwel het er eigenlijk niet is. 

 

Eigenlijk was het zelfde verhaal toen ik van de eerste zwanger raakte (niet gepland) ik was wat moe, maar voor de rest geen klachten en toen ik test deed was ik volgende dag misselijk. Ook iets wat er daarvoor niet was. Het kan gewoon in je hoofd zitten... Ben overigs in die zwangerschap verder niet misselijk geweest en ook nu heb ik weinig last gehad. 

 

Ik hoop voor je dat je zwanger bent en dat dit gevoel een juist gevoel is maar je afvragen wel of niet kan niemand je mee helpen je zou moeten wachten tot je overtijd bent en dan een test doen.... 

 

succes met wachten 

 

Groetjes Marina

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010

Het zou inderdaad zo kunnen zijn maar je lichaam kan je ook neppen omdat je bewust/onbewust iets wil voelen..
Dit kan ook zo zijn met inderdaad misselijkheid buikpijn en het kan zelfs je menstruatie tegen houden
Dit noemen ze dan schijnzwanger je lichaam denkt dat je zwanger ben maar je bent het dan niet..

No Avatar
a.n.o.n.i.e.m.0... on
Naam: a.n.o.n.i.e.m.06 08'08
|
Lid sinds: 23 mei 2012

ok bedankt allemaal voor jullie reactie, maar kan zelf al niet meer naar het groot toilet gaan terwijl ik het gevoel heb dat ik dringend moet gaan. en veel last van puistjes. 

No Avatar
marina1980 on
Naam: marina1980
|
Lid sinds: 15 nov 2011

Anoniem, 

 

Nog ff geduld meid... nog een weekje dan kan je testen. Hoop het voor je, maar dan ben je er nog niet hoor de eerste weken duren altijd best wel lang pas bij 8 weken ga je voor het eerst naar de Verloskundige en rond 12 weken krijg je meestal pas een echo en tot die eerste echo heb je nog zo'n spannende tijd. Vooral bij de eerste vond ik het heel erg lang duren.

 

Groetjes Marina 

No Avatar
a.n.o.n.i.e.m.0... on
Naam: a.n.o.n.i.e.m.06 08'08
|
Lid sinds: 23 mei 2012

hallo marina,

ja idd maar een week duurt wel een eeuwigheid nu pff. En hoe is het met jou en de baby?

No Avatar
a.n.o.n.i.e.m.0... on
Naam: a.n.o.n.i.e.m.06 08'08
|
Lid sinds: 23 mei 2012

hallo marina,

hopelijk voor jou draait het nog dat je deze keer een natuurlijke bevalling kan meemaken, en was het een beetje leuk het weekend? Ik heb wel wat mijn zinnen kunnen verzetten het weekend het was eens nodig hehe. Had daar juist zo een menstruatieachtige krampen en had naar het toilet geweest en had diarree. eerst kan ik 3 dagen niet gaan en nu is het diarree pff. we zien wel  kdacht echt dat ik mijn maandstonden nu al ging krijgen zo een hevige buikpijn

 

grtz laat zeker iets weten van je kindje he hoe dat je moet bevallen

 

No Avatar
marina1980 on
Naam: marina1980
|
Lid sinds: 15 nov 2011

Hoi hoi 

Kijk maar bij het Juli clubje daar zal ik het zeker neer zetten als het zover is. Gisteravond dacht ik dat onze uk aan het koppeltje duikelen was maar net zat ik op de bank en had ze de hik en dat was weer boven in de buik dus denk dat ze nog niet gedraaid is, maar ik zou het ook niet heel erg vinden als het toch een keizersnee gaat worden hoor, ik had in het begin wel zo iets van ik hoop een natuurlijke bevalling maar sinds ik weet dat ze ook in een stuit ligt heb ik zo iets van nou laat maar komen dan die keizersnee dan weet ik in iedergeval zeker dat ze niet tot 40 of zelfs 41 weken blijft zitten.

 

Diaree is vervelend maar ik had vorige week ook een keer last daar van en eerder tijdens menstruatie had ik daar ook wel last van moet ik zeggen. En 3 dagen niet kunnen. heb ja dat wel vaker of ook nooit eerder gehad? Ik was het wel gewend bij mij ging het na de eerste bevalling beter. Tijdens zwangerschap heb ik wel eens last van opstopping maar dat hoort er ook bij, meestal niet helemaal in het begin hoor dus ga nu maar even nergens vanuit. Nog 2 daagjes dan mag je testen. toch??

 

Groetjes Marina

No Avatar
a.n.o.n.i.e.m.0... on
Naam: a.n.o.n.i.e.m.06 08'08
|
Lid sinds: 23 mei 2012

ok kzalzeker kijken bij dat clubje, ik heb er nooit eerder last van gehad en een vervelende is kvoel dat ik naar het groot toilet moet maar als ik er dan op zit wil er niets komen. en zondag moet ik mijn menstruatie hebben. we zien wel en als het weer negatief is op naar de volgende maand dan maar weer he

grtz

No Avatar
marina1980 on
Naam: marina1980
|
Lid sinds: 15 nov 2011

Hey hey 

 

Ja zit dan helaas niks anders op als het zo is, ik hoop het voor je dat het raak is. En dat je niet elke maand meer in spanning hoeft af te wachten, maar ja niet bij iedereen gaat het zo makkelijk. Bij mijn oudste was ik helemaal niet bezig met zwanger worden. (had wel een droom gehad dat ik gelijk zwanger zou zijn met mijn zus, die was al 3 maanden zwanger) maar ik had zo iets van ach ben je gek gebeurt me toch nog niet. En dus wel he. 

Deze was wel planning en toen ik 3 maanden inspanning zat elke keer voor mijn periode had ik zo iets van waar ben ik mee bezig in Godsnaam, ik wil dat niet elke maand. Toen ben ik gewoon gaan denken aan andere dingen die we nog graag een keer willen. We willen nog graag een keer naar Canada (woont een oud klasgenoot van mij) en een oudkameraad van mijn vriend woont op Nederlandse Antille  waar hij nog graag een keer heen wil. Beide erg dure reizen die we hooguit maar 1x kunnen maken dus wil dit ook pas doen als de kinderen wat ouder zijn dat ze het besef hebben. Dus had zo iets van ach dan met 1 kind bespaar je heel veel geld en kunnen we misschien eerder onze dromen eerder uit laten komen... En toen ik dus zo iets had van nou ik heb ook vrede als we maar 1kind hebben en was er toen dus niet heel erg meer mee bezig en toen raakte ik zwanger. 

 

Groetjes Marina 

No Avatar
marina1980 on
Naam: marina1980
|
Lid sinds: 15 nov 2011

Hoi Anoniem

 

Met onze uk gaat het goed alleen eigenwijs ze ligt nog met de billen naar beneden, hopelijk draait ze nog maar omdat onze dochter ook in een stuit lag heb ik er eerlijk gezegd niet heel veel vertrouwen in. Dinsdag over een week heb ik nog een echo en daarna zal wel besloten worden wanneer onze uk met een keizersnee gaat komen (als het nog in een stuit ligt) 

 

Met mij gaat het best goed, snel moe maar ja ik hoef niet zoveel meer te doen gelukkig heb lekker verlof en huisje is op een paar dingetjes na helemaal schoon (zoals ik dat wilde hebben) 

 

Maar succes met wachten. Ga in het weekend iets leuks doen of zo dat helpt voor de afleiding. 

 

Wij hebben ook een druk weekend... morgenavond personeelsfeest van mijn vriend zijn werk en zondag vaderdag (als ik een auto kan lenen dan nog even naar mijn vader) 

 

Groetjes Marina

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282
Ik ben Debby 19 jaar ik moest nu al 2 dagen geleden ongesteld worden en ik ben...
Zegt: Debby de vos
33280
Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279