Alle symptomen, ondanks mirena maar test negatief

Naam: Jadiexxx
|
Lid sinds 03 nov 2014
| Uitgerekend op: 11/03/2014

Hallo iedereen,
sorry als jullie gek worden van zulk soort vragen maar ik kan nergens dit specifieke verha vinden.

Ik heb een aantal weken geleden bloed laten prikken omdat ik de hele tijd superr vermoeid was en puntbloedinkjes in mn bovenbenen had. Ik ben op praktisvh alles getest, suikerziekte, schildklier, Bloedarmoede,lyme, etc! Alles behalve zwangerschap omdat ik een mirena spiraaltje heb. Hier kwam helemaal niks uit.
de puntbloedinkjes verdwenen weer maar vermoeidheid blijft in mindere of meerdere mate. Ook heb ik de afgelopen maand bijna elke dag hpofdpijn. Het meest frapante nu is dat ik sinds een week constant een zeurende kramp heb in mn onderbuik, afwisselend links en recht en midden & het straalt regelmatig door naar mn onderrug, niet naar mn bovenbenen. En sinds die krampen doen ook mn borsten zeer, ze zijn gespannen en die svhijf onder mn tepels is duidelijk gezwollen en doet pijn bij aanraking. De mirena heb ik nu 11 maanden, ik werd altijd nog ongeveer elke maand/anderhalve maand ongesteld maar heb nu al zeker 5 weken (heb t niet bijgehouden, maar dus op zn minst 5 weken) geen druppel verloren. De huisartszei tegen mjj dat als ik na een half jaar nog steeds ongesteld werd, dat dat zo zou blijven. Maar ja, ben voor mijn gevoel nj echt aan de late kant!

Het leukste van dit verhaal is, heb met 2 testen gedaan en beiden warem negatief.
nu weet ik het al helemaal niet meer. Ik ben zeker niet bezig met zwanger worden dus het kwam pas in me op vanaf dat mijn borstem (al 5 jaar lang stabiel een cup A) zo n pijn gingen doen. Ook is mijn buik opgeblazen en heb ik constipatie afgewisseld met diarree terwijl ik niet aangekomen ben.

Mijn vraag aan jullie is nu, heeft iemand iets vergelijkbaars meegemaakt? Komen de symptomen door het spiraaltje of zou ik te vroeg getest hebben? Ik weet het echt niet meer.

Alvast heel erg bedankt voor de reacties.


No Avatar
brenda1987 on
Naam: brenda1987
|
Lid sinds: 08 nov 2014

Ik zelf heb mirena gehad, en regelmatig gehad dat ik dacht echt zwanger te zijn... zere borsten opgezwollen buik enzovoort... Maar was allemaal loos allarm als je zeker wil weten even vragen via je huisarts toch bloed te prikken op zwangerschap... Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt :)

Liefs brenda

No Avatar
Happyme on
Naam: Happyme
|
Lid sinds: 01 aug 2014

Ik heb ook een mirena gehad, vijf jaar lang. Werd er niet ongesteld door maar had wel elke maand rond mijn cyclus dagen last van zere borsten.
Als je twijfelt gewoon even laten testen bij de huisarts.

No Avatar
Jolien on
Anoniem
Naam: Jolien

hallo iedereen,
ik zou wat info willen of tips over wat ik zou moete doen nu?
Mijn verhaal: ik ben maand geleden gestopt met de pil om zwanger te kunnen worden
de eerste maand heb ik mijn regels gewoon gekregen op het juiste tijdstip zoals altijd nu is het de de keer dat ik mijn regels zou moeten krijgen maar heb ze nog steeds niet ben nu al 3 dagen overtijd. ben heel moe & futloos. onderaan rugpijn op sommige momenten. misselijk. krampen in de buik. wat ik ook heel fel heb gehad is witverlies en heb ik nu nog steeds maar iets minder hevig. heb een test gedaan en die was negatief, wat zou er kunnen mis zijn of wat raden jullie me aan ? ?

No Avatar
J Kooijman on
Anoniem
Naam: J Kooijman

heeft iemand hier op gereageerd?? Of was je inderdaad zwanger?

Ik heb ook heel veel zwangerschaps symptomen maar ook een negatieve test!

No Avatar
preggie on
Naam: preggie
|
Lid sinds: 22 dec 2017

Zwangerschapssymptomen kunnen heel uiteenlopend zijn en als je rekent op een zwangerschap, dan denk je heel vaak zwangerschapssymptomen te voelen. Het beste is nog altijd voortgaan op wat de zwangerschapstest uitwijst. Denk je dat er iets misgelopen is met de test, een tweede uitvoeren. Ben je al een tijdje overtijd en blijven de symptomen aanhouden, een arts raadplegen.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282
Ik ben Debby 19 jaar ik moest nu al 2 dagen geleden ongesteld worden en ik ben...
Zegt: Debby de vos
33280
Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279