Als je een prille zwangerschap verliest

 

Ongeveer één op de vier zwangerschappen wordt voortijdig afgebroken als gevolg van een miskraam. De buitenwereld onderschat vaak de impact van een miskraam en dat maakt het voor de ouders extra moeilijk om het verlies te verwerken. Op psychologisch en medische vragen omtrent een miskraam geeft het boek antwoorden en ook worden er ervaringsdeskundigen aan het woord gelaten.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Als je een prille zwangerschap verliest" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

Koop bij bol.com

Inzicht, steun en herkenning

In het boek kan inzicht worden verkregen, maar ook steun en herkenning in het proces na het verlies van je ongeboren kindje. Er wordt verder informatie gegeven over het verloop van een normale zwangerschap en wat er in het proces van zwangerschap fout kan gaan. De auteurs bespreken vervolgens hoe wordt vastgesteld dat er sprake is van het verliezen van een prille zwangerschap en wat de behandeling daarvoor is. In een apart hoofdstuk komen ervaringen van ouders aan bod, waar sprake is geweest van een miskraam.

Volg ons op social media