anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 34 reacties

 

Hoi,

Ik ben 10 weken zwanger en sinds gister heb ik last van dat zeurderige gevoel in mn onderbuik en ook al zo'n zeurderig gevoel in mn rug. In het begin had ik hier ook last van en het is toch zeker 2 weken weg geweest.

met 8 weken heb ik een echo gehad en alles was goed en het hartje klopte maar toch wordt ik alijd bang als ik buikpijn krijg. Soms weet ik ook niet of het nu mn darmen zijn of mn baarmoeder.

In ieder geval is mijn vraag of dit normaal is?

Groetjes vanĀ An

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 34 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hej ik ben in mijn 6de week en ben gistere nog bij de vk geweest. Hij zei me dat het 99% een goede zwangerschap is aangezien het vruchtzakje goed diep in de baarmoeder zit . Deze week donderdag moet ik weer bij hem langs omdat we dan Miss het vruchtje gaan zien en ik dan Miss minder ongerust ga zijn . Want maak me dagelijks zorgen! Ik heb maar heel af en toe pijnlijke borsten maar nu weer niet en voor de rest nergens last van buiten steken in de onderbuik ! Ik weet dat het Miss dom is omdat de vk zei dat dit goed zit maar toch maak ik me enorm zorgen! Ik heb ook al twee dagen bruinig bloed verlies maar niet veel de dokter zei me dat het oud bloed is en me dus geen zorgen hoef te maken maar toch doe ik dat wel.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Hallo, Ik ben nu 10 weken zwanger, heb verder nergens last van alleen van beetje zeurderige pijn  in de rug en onderbuik. Tip je vriend of man vragen om er even tegen aan te druk in je onder rug. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hé, ligt dus niet aan mij, die buikpijn deze week...  Ook ik heb buik-/ rugpijn en ben ruim 10 weken... Vorige week een kindje verloren, maar ik blijk nog zwanger te zijn, deze week hoor ik daar meer over... (was nog niet bij een arts geweest) Dit is de 4e zwangerschap in dit stadium voor me en mijn 3e kind (heb ooit een kind verloren met 13 weken zwangerschap...) Ben nu dus bang dat deze het ook niet gaat redden, maar gelukkig zijn er meer die deze pijn ervaren met deze zwangerschapsduur... Mijn man zat gister verbaasd te kijken hoe ik pufte... Was haast in staat de verloskamer te bellen... Zo voelde het ook, alsof er een bevalling aan zat te komen... Gelukkig dat het dus de banden kunnen zijn... Tja, een tweeling zwangerschap is nu eenmaal anders dan die van een eenling natuurlijk, al is er eentje weg... Deze week een afspraak met mijn arts... En verder doe ik het rustig aan

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo , allemaal Ben nu eind 9 weken zwanger ! Met 8 weken en 4 dagen kregen wij een echo en daar was die kleine flink aant bewegen en hartje klopte goed. Ondanks dat de verloskundige zei als alles zo goed was en de kans maar klein is op een miskraam blijf je bang . Nu mijn baarmoeder ook nog tegen mijn rug aan ligt heb ik ontiegelijke pijn aan mijn rug . Soms weet ik niet of het wel goed is . Nu moet ik ook nog gaan werken van het uwv . Nou ik ga morgen de verloskundige lekker bellen en vragen of dit normaal is want de baarmoeder zou nog moeten kantelen . En zorgen maken ! pfff dat is helemaal erg . Maar zoals de meeste zeggen proberen te genieten . Wens jullie allemaal veel geluk de komende tijd . Gr Suusiej

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Dames! Wat fijn om zo ervaringen uit te wisselen! Ik zit op de 10 weken en heb sinds nu steken in mijn buik. Oei dat is geen prettig gevoel zeg! Gelukkig lees ik dat het kennelijk weinig kwaad kan. Het lijkt me zo mooi om in plaats van die steken die kleine te kunnen voelen! Nog even geduld voor mij.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb hier ook last van, ben nu 10.5 week.. en al n poos last van dat zeurderige gevoel in mn onderbuik. het maakt je zeer onzeker, maar het is voor ee ngoed doel moet je maar denken!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben nu 9 weken zwanger en al sinds t moment dat ik wist dat ik zwanger ben, heb ik al last van die zeurderige pijn in me onderbuik!!! Heb met 6.5wk een echo gehad en t hartje zien kloppen....echt geweldig Maar zo zie je maar dat elke zwangerschap weer anders is, ik heb verder geen kwaaltjes, ja behalve de moeheid en opgezette borsten, en mijn buik sja die ziet eruit alsof ik al in de 14e wk zit of zo Aankomende woensdag een 2e echo..........dus spannend allemaal Ladies enjoy it

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo ik ben 10 weken zwanger en heb al serieus af gezien. ben erg misselijk en veel braken, ik ben zelfs 2x opgenomen geweest in het ziekenhuis wegens uitdroging.ik hoop echt dat het zal overgaan als ik 12 weken ben.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

jaja ik ben morgen elf weken zwanger en ook ik heb last van bandenpijn! gelukkig valt de misselijkheid reuze mee ...  maar heb wel vreselijke moeheid pffffffff ...  maar vergis je niet nu begint je ongerustheid maar dat gaat nooit meer over!!! vooral niet als ze in de puberteit komen :p mijn mams loopt zich er nu al op te verheugen(wraakzuchtig mens haha) iedereen geniet ervan!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

En bedankt voor de goede moed!!! Dames, maak je geen zorgen! Dit komt niet zo heel vaak voor gelukkig! En we gaan er gewoon van uit dat het bij ons wél allemaal goed gaat en dat we over een paar maanden gewoon ons kleine wondertje kunnen vasthouden!!! Ik zit nu op 10 weken, heb ook steken onder in mijn buik, maar als ik het goed begrijp zijn dit dus je banden?!? Ik heb dinsdag een echo gehad, hartje zien kloppen en de kleine flink in beweging gezien. Toch gek als zo'n kleintje nog maar 3,21cm is..... Maar echt fantastisch!! Geniet allen van de zwangerschap en maak je niet te druk! Het veranderd niks als je je druk maakt... Alleen dat je stress hebt en dat je jezelf een naar gevoel aanpraat... Belangrijkste is: Geniet ervan!!! Liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden