Anoniem 9 jaar geleden

 

Hoi,

Ik ben 10 weken zwanger en sinds gister heb ik last van dat zeurderige gevoel in mn onderbuik en ook al zo'n zeurderig gevoel in mn rug. In het begin had ik hier ook last van en het is toch zeker 2 weken weg geweest.

met 8 weken heb ik een echo gehad en alles was goed en het hartje klopte maar toch wordt ik alijd bang als ik buikpijn krijg. Soms weet ik ook niet of het nu mn darmen zijn of mn baarmoeder.

In ieder geval is mijn vraag of dit normaal is?

Groetjes van An

 
avatar Anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hej ik ben in mijn 6de week en ben gistere nog bij de vk geweest. Hij zei me dat het 99% een goede zwangerschap is aangezien het vruchtzakje goed diep in de baarmoeder zit . Deze week donderdag moet ik weer bij hem langs omdat we dan Miss het vruchtje gaan zien en ik dan Miss minder ongerust ga zijn . Want maak me dagelijks zorgen! Ik heb maar heel af en toe pijnlijke borsten maar nu weer niet en voor de rest nergens last van buiten steken in de onderbuik ! Ik weet dat het Miss dom is omdat de vk zei dat dit goed zit maar toch maak ik me enorm zorgen! Ik heb ook al twee dagen bruinig bloed verlies maar niet veel de dokter zei me dat het oud bloed is en me dus geen zorgen hoef te maken maar toch doe ik dat wel.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Hallo, Ik ben nu 10 weken zwanger, heb verder nergens last van alleen van beetje zeurderige pijn  in de rug en onderbuik. Tip je vriend of man vragen om er even tegen aan te druk in je onder rug. 

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hé, ligt dus niet aan mij, die buikpijn deze week...  Ook ik heb buik-/ rugpijn en ben ruim 10 weken... Vorige week een kindje verloren, maar ik blijk nog zwanger te zijn, deze week hoor ik daar meer over... (was nog niet bij een arts geweest) Dit is de 4e zwangerschap in dit stadium voor me en mijn 3e kind (heb ooit een kind verloren met 13 weken zwangerschap...) Ben nu dus bang dat deze het ook niet gaat redden, maar gelukkig zijn er meer die deze pijn ervaren met deze zwangerschapsduur... Mijn man zat gister verbaasd te kijken hoe ik pufte... Was haast in staat de verloskamer te bellen... Zo voelde het ook, alsof er een bevalling aan zat te komen... Gelukkig dat het dus de banden kunnen zijn... Tja, een tweeling zwangerschap is nu eenmaal anders dan die van een eenling natuurlijk, al is er eentje weg... Deze week een afspraak met mijn arts... En verder doe ik het rustig aan

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo , allemaal Ben nu eind 9 weken zwanger ! Met 8 weken en 4 dagen kregen wij een echo en daar was die kleine flink aant bewegen en hartje klopte goed. Ondanks dat de verloskundige zei als alles zo goed was en de kans maar klein is op een miskraam blijf je bang . Nu mijn baarmoeder ook nog tegen mijn rug aan ligt heb ik ontiegelijke pijn aan mijn rug . Soms weet ik niet of het wel goed is . Nu moet ik ook nog gaan werken van het uwv . Nou ik ga morgen de verloskundige lekker bellen en vragen of dit normaal is want de baarmoeder zou nog moeten kantelen . En zorgen maken ! pfff dat is helemaal erg . Maar zoals de meeste zeggen proberen te genieten . Wens jullie allemaal veel geluk de komende tijd . Gr Suusiej

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Dames! Wat fijn om zo ervaringen uit te wisselen! Ik zit op de 10 weken en heb sinds nu steken in mijn buik. Oei dat is geen prettig gevoel zeg! Gelukkig lees ik dat het kennelijk weinig kwaad kan. Het lijkt me zo mooi om in plaats van die steken die kleine te kunnen voelen! Nog even geduld voor mij.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik heb hier ook last van, ben nu 10.5 week.. en al n poos last van dat zeurderige gevoel in mn onderbuik. het maakt je zeer onzeker, maar het is voor ee ngoed doel moet je maar denken!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben nu 9 weken zwanger en al sinds t moment dat ik wist dat ik zwanger ben, heb ik al last van die zeurderige pijn in me onderbuik!!! Heb met 6.5wk een echo gehad en t hartje zien kloppen....echt geweldig Maar zo zie je maar dat elke zwangerschap weer anders is, ik heb verder geen kwaaltjes, ja behalve de moeheid en opgezette borsten, en mijn buik sja die ziet eruit alsof ik al in de 14e wk zit of zo Aankomende woensdag een 2e echo..........dus spannend allemaal Ladies enjoy it

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hallo ik ben 10 weken zwanger en heb al serieus af gezien. ben erg misselijk en veel braken, ik ben zelfs 2x opgenomen geweest in het ziekenhuis wegens uitdroging.ik hoop echt dat het zal overgaan als ik 12 weken ben.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

jaja ik ben morgen elf weken zwanger en ook ik heb last van bandenpijn! gelukkig valt de misselijkheid reuze mee ...  maar heb wel vreselijke moeheid pffffffff ...  maar vergis je niet nu begint je ongerustheid maar dat gaat nooit meer over!!! vooral niet als ze in de puberteit komen :p mijn mams loopt zich er nu al op te verheugen(wraakzuchtig mens haha) iedereen geniet ervan!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

En bedankt voor de goede moed!!! Dames, maak je geen zorgen! Dit komt niet zo heel vaak voor gelukkig! En we gaan er gewoon van uit dat het bij ons wél allemaal goed gaat en dat we over een paar maanden gewoon ons kleine wondertje kunnen vasthouden!!! Ik zit nu op 10 weken, heb ook steken onder in mijn buik, maar als ik het goed begrijp zijn dit dus je banden?!? Ik heb dinsdag een echo gehad, hartje zien kloppen en de kleine flink in beweging gezien. Toch gek als zo'n kleintje nog maar 3,21cm is..... Maar echt fantastisch!! Geniet allen van de zwangerschap en maak je niet te druk! Het veranderd niks als je je druk maakt... Alleen dat je stress hebt en dat je jezelf een naar gevoel aanpraat... Belangrijkste is: Geniet ervan!!! Liefs

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben 11 weken zwanger en voel me beroerd,misselijk en soms depressief. Bij mijn eerste zwangerschap was ik doodziek en viel ontzettend af. Bij 4 maanden begonnen bloedingen echte grote stolsels 3 weken later had ik geen vruchtwater meer. Bij 5 maanden raakte in shock doordat mijn placenta onder de ontsteking zat dus infectie had. paar uur later bevallen van een dood jongetje. Wat ik hiermee wil zeggen is dat niet alleen de eerste 12 weken belangrijk zijn. Het kan altijd mis gaan ook bij 5 maanden.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi....ik ben 10 weken zwanger...ik krijg hevige steken in mijn rug en daarna gelijk naar mn baarmoeder...t doet zo erg pijn ...is dat normaal..??

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

door de groei van de baarmoeder komt je banden strak te staan, dat noemen ze ook wel bandenpijn. ik ben nu 11 weken zwanger en heb soms vervelende steken, en een strak gevoel! dat is het oprekken van de banden!. succes.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hallo allemaal ik heb vandaag mijn Echo gehad en alles is goed :-) kan het nu de wereld vertellen :-)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ja ik herken het wel. mijn eerste is ook spontaan gekomen en eerlijk gezegt dit kindje ook. maar mijn vriendin heeft 6 maanden geleden rond 11 weken een miskraam gehad. toen was ik zelf ook niet zo onbevangen meer.. kort daarna ontdekte ik dat ik zelf zwanger was.. mijn vriendin is ook weer zwanger (en zit nu op week 15 ) ik weet da tik mijzelf geen zorgen moet maken.. maar ja na dat verhaal van haar.. kijk je toch anders. ik was gister de hele avond  behoorlijk misselijk.. dus hoe gek ook een goed teken.. ook werd ik steeds wakker snachts als ik op mijn buik lag. ik heb nog nooit pijnlijke bb gehad (ook niet bij mijn vorige zwangerschap) alleen tintelen en als ik erop lag datik het voelde zeg maar. ook moet als ik mijzelf misselijk voel iets eten.  het komt goed. ik moet vrijdag !!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi, ik ben morgen precies 10 weken zwanger na IVF. Nu heb ik vannacht de hele tijd in paniek wakker gelegen omdat mijn zwangerschapsklachten ineens afnemen. Mijn zeer gevoelige borsten zijn ineens niet meer gevoelig en ik ben ook niet misselijk. het verhaal hierboven herken ik dus heel goed. hoe is het nou met je?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi hoi ik heb vannacht ook vreselijk geslapen .. had vreselijke nachtmerries.. over miskramen.. dat ik de weg kwijt was.. waar ik was.. dat ik op straat moest bevallen.. da tik verdwaald was in het buitenland.. en dat ik in een koelkast moest slapen. en 5 x eruit om mini plasjes te doen.. gister naar de wokchinees geweest.. had ananas gegeten.. en spijt van (waarom wee tik niet).  ik heb ook minder gevoelige borsten.. wel voel ik mijn tepels soms tintelen.. maar soms ook niet.. en nog steeds bandenpijn + verstoppingen. maar misselijk valt 100% mee. tja nog een weekje.. ik zit vandaag op 11 weken volgens mijn berekening.. vrijdag echo in het ziekenhuis.. 1 troots ik heb nog een kloppend hartje gezien met 6,5 week ;-) op de echo en een foto!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

we gaan er maar van uit dat het goed komt en dat we straks in augustus onze kindjes kunnen vasthouden :-) ik ben nu zwanger van de tweede.. en er zullen 15 maanden tussen ze zitten als deze kleine geboren wordt

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi, daar ben ik weer. Heb vanochtend toch maar de verpleegkundige gebeld en zij vertelde dat het zomaar kan dat de symptomen ineens verdwijnen, zij vond het geen rede tot paniek. pas als ik flinke buikpijn of bloedverlies zou krijgen dan mocht ik weer bellen... ik heb donderdag de echo, dus ik zal moeten wachten. inmiddels wel weer een keer overgegeven dus dat vindt ik dan wel weer positief!! je wordt gewoon gek van de onzekerheid... tussen mijn kindjes zal in augustus 5.5 jaar zitten. de eerste is spontaan en zonder problemen gekomen, toen 2 jaar later een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. daaraan ben ik geopereerd en is een eierstok beschadigd. toen na 1.5 jaar weer zwanger met pregnyl spuiten en toen is het vruchtje helaas met 6 weken gestopt met groeien. en nu dus, eindelijk, 3 jaar na de BB zwangerschap, na de 2de IVF zwanger!! het hartje klopte met de 7 weken echo dus ik ben alweer verder dan de afgelopen 2 keren maar je blijft ontzettend bang. ik ben blij als ik donderdag ben geweest en alles is goed!!! nog even wachten dus....

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ook ik ben 10 weken zwanger en heb soms van die steekjes in mijn onderbuik. ook is mijn gevoel per dag verschillend. maandag nog lopen spugen dinsdag nergens last van woensdag vreselijk moe vannacht vreselijk zweten en 2 a 3 x mijn bed uit om te plassen. en beetje weeig gevoel. bij mijn eerste kindje was ik vreselijk misselijk de eerst 4 maanden.. nu valt dat 100% mee. mijn kwaaltjes gaan op en neer de ene keer meer last dan de andere keer en soms niks.. maar sinds vandaag lijkt het netof ze afnemen.. kan dat met 10 weken of is dat een slecht teken..

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden