anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 15 reacties

 

Ik ben nu 16 weken zwanger en bij mij zie je ook nog niet zo heel veel. Volgens mij hoef je je pas zorgen te gaan maken als je rond de 5 maanden bent en je ziet nog steeds niets. Mijn baarmoeder schijnt toch wel op normaal tempo te groeien en zit op de goeie plek voor 16 weken. Gewoon lekker genieten van het feit dat je nog lekker plat bent zal ik maar denken, na de bevalling moet je maar afwachten of je dat buikje nog makkelijk terug zult krijgen!
groetjes Charissa

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik ben vandaag Presies 15 weken en heb ook nog geen buikje, vandaar dat ik rond aan het zoeken was, kan ook komen omdat ik een breder postuur heb zeggen mensen en al een buikje heb van mezelf ^^

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben woensdag 16 weken en heb ook nog geen buikje en val continu af is dit normaal

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben nu 32 weken, en heb echt een klein buikje (98 cm omtrek). Als je het weet kun je het zien, anders niet eens! Vind het af en toe wel jammer, maar soms is het ook wel fijn om dingen te kunnen doen zonder er eventjes mee bezig te zijn !! Ik draag wel eens positie broeken enzo, maar kan ook nog mijn eigen broeken aan!! t-shirts niet meer, die zijn te kort nu, en een extra cup maat en natuurlijk die buik, dus daar heb ik wel een aantal blousejes voor enzo!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik ben morgen 15 weken zwanger ...van de 3e .. ik had al een buikje met 8 weken verloskundige maakte nog een grapje van (vorige maand) lijkt wel of je 20 weken bent leuk om te horen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Och laat jullie niet bang maken hoor dat kindje niet goed groeit want dat is het niet waard, dit hangt van persoon tot persoon af.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Geen buik kan ook teken zijn dat het niet goed zit. Bij mijn vorige zwangerschap had ik ook steeds geen buik en verzekerde de vk mij dat de baby goed groeide. Bij 30 weken was er ineens paniek in de tent en bleek de baby een groeiachterstand van 3 weken te hebben. Heb weken in het ziekenhuis gelegen en uiteindelijk ben ik bevallen van een dysmature, dus te kleine, baby. Ze is nu 14 maanden en alles lijkt goed te komen maar het was allemaal verre van zorgenloos. Kortom ik adviseer iedereen die zich serieus zorgen maakt om zich te laten doorverwijzen voor een groeiecho. Alleen die geeft duidelijkheid. De buurvrouw niet, je moeder niet, je man niet en zelfs de vk niet. Ben nu weer 16 weken zwanger en krijg maar geen buik, baal van alle opmerkingen : nou nou bescheiden buikje hoor, waar laat je die baby etc. Iedereen lijkt er verstand van te hebben: vrijdag krijg ik weer een echo (gyn in ziekenhuis) en dan weet ik hopelijk weer even zeker dat het goed zit!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

hoihoiii ik maakte me in het begin ook heel druk om mn buik die groeide ook maar niet;) pas met 30 weken kon je zien dat ik zwanger was het heeft ook voordelen ik heb er geen zwangerschapstriem aan over gehouden en had gelijk mn oude broeken weer aan:)

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi, Nou ik kan al vanaf week 8 mijn bovenste knoop niet meer dicht krijgen en vanaf week 12 draag ik al zwangerschap broeken. Iedereen zeg weet je zeker dat het er maar eentje is ja ja ja het is er maar 1. Vind het echt geweldig om al een stevige buik te hebben. Groetjes Daan.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi, ik ben 16 weken zwanger en heb al mijn eerste positiebroeken gehaald. Nu heb ik een buikje dat als je goed kijkt wel te zien is.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik ben bijna 5 maanden zwanger, en zelf ik heb nog niet echt een buik .. enkel ik & mijn vriend zien eigelijk al dat ik zwanger ben. als ik vertel tegen mensen dat ik al zo lang zwanger ben, geloven ze het eerst vaak niet ..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden