anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 4 reacties

 

Ik heb meteen een vraagje; ben nu 37 weken zwanger en voel de baby ineens veel minder bewegen. Is dit reden tot ongerustheid of normaal? Voel hem nu al sinds ik wakker ben niet of nauwelijks bewegen.
Wat denken jullie, verloskundige bellen of afwachten?
Bedankt!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik ben nu 37 weken zwanger, en ik voel  de baby heel goed bewegen , gewoon hele  dag  .. snap niks meer van , Soms doet het ook pijn, als hij schopt ... vooral  S nachts voel ik hem zo goed en  eigenlijk hele dag .. en de verloskundig zegt dat het heel goed is en dat  een actief baby is , maar je heb ook baby's die  ook heel lang slapen .. en bewegen heel weinig ..

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik denk dat je toch morgen ff verloskundig belt, voor zekerheid, maar  ik weet zeker  dat niets aan de hand is , gewoon voor je zelf  zodat je rust hebt...

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik ben 38 weken zwanger en voel de baby ook minder bewegen. Ik ben gisteren naar de verloskundige geweest en alles was prima! Als je je onzeker voelt hierover zou ik toch eventjes bellen. Dat is voor jezelf fijner,dan wordt je gerustgesteld. Groeten, Anita.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi, Op dit forum heb ik gelezen dat hoe groter de baby wordt hoe krapper het komt te liggen in je buik. Hierdoor beperken zijn bewegingen ook. Je voelt ook de schoppen iets zachter aan. Volgens mij is dit de reden. Kijk maar even bij week 35 t/m 40. Gr. Zehra

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden