anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 21 reacties

 

hai,

ik ben een meisje van 17 jaar heb een vriend die is 22. we zijn al een tijdje samen.. 

ik voelde me al eren tijdje nie lekker. had wel een bol buikje maar ik heb altijd wel een bol buikje gehad .. de hele familie trouwens.. dus ik dacht ach t zal wel.. ik was ook gwn nog ongesteld.. dacht ik.. al was t maar een kein beetje.. in eeens werd er vaak aan me gevraagd ben je zwanger? ben je zwanger? ik vond dat natuurlijk nooit leuk om te horen! want ik was t niet! dacht ik! 

Totdat ik gister een test kocht waarop je kon zien hoelang ik zwanger was.. Clearblue.. normaal zag je pas resultaat na 3 minuten.. ik had de hele dag veel water en zatredag veel alcohol gedronken dus ik dacht dat kan toch niet.. en binne 10 seconde stond er zwanger 3+ 

Dus een vriendin zei je zal wel al erg lang zijn.. als ze t zo snel al oppikken.. maar op de verpakking stond dus.. dat het maar tot 3+ ging en dat is meer dan 5 weke zwanger.. dus ik was gedwongen naar de dokter te gaan ben ik vandaag geweest kreeg ik te horen dat ik waarschijnlijk al tussen de 16 en 20 weken zwanger ben! 

Me vriend is wel trots en blij maar wilt 't liever niet omdart die bang is dat we er niet voor kunnen zorgen! 

morgen ga ik maar de verloskundige bellen of ik morgemiddag terecht kan.. voor een echo dat ik kan zien hoelang ik t nou echt ben.. als ik echt tusse de 16 en 20 weken ben kan ik t toch niet meer weg laten halen..

zelf wil ik het heel graag houden!! maar aan de andere kan maak ik me zorgen over hoe me familie reageert me vriend ze familie ik durf het gwn niet te vertellen! ook omdat de zus van me vriend al 5 jaar bezig is voor een kind! en t bij mij zo 'makkelijk' is gegeaan! ik durf het echt n8iet te vertelle! hoe zal me moeder reagere en drest van de familie..

wat moet ik nou doen:(??

wat zullen ze wel niet denken van me..

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ze laten je kind letterlijk stikken!! Deze schult zal je voor de rest van je leven met je meedragen. (StandoutEssay.com)  

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

stomme hoer.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Sorry voor het late ingrijpen. Wegen vakantie heb ik geen zicht gehad op het forum. Ik heb zojuist een aantal berichten verwijderd. Danielle, bedankt voor het doorgeven. Groetjes

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Kindje houden en tja je fam....Dat kan er dan ook wel bij toch..Als ik dan andere vrouwen zie die dan niet zwanger kunne raken...Ik heb ook zo iets gehad niet egt in de planning maar ja wat doe je...N kind weg doen zou i kzelf nooit doen.Ben zelf een adoptiekind.Iedereen kan toch voor n kindje zorgen. Zorgen dat je dak boven je hofd hebt enz.... Succes ermee hoop egt dat je het kind houdt. weet zelf hoe shit het is om je ouders niet meer te kunnen vinden. Zie dat maar een plaatsje te geven is ook niet altijd even makkelijk

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi Ik heb ook een abortus gehad toen ik 31 was. Had 4 weken een relatie en was 4weken zwanger, eerste keer gelijk raak door de pil heen. Heb er goed over nagedacht en in de situatie waar ik toen inzat heb ik besloten om het weg te laten halen mijn vriend heeft me bij alles bijgestaan wat erg fijn was. Ben nu 34 jaar gelukkig getrouwd met hem en 23.5 week zwanger. Hij heeft altijd gezegt onze tijd komt nog en hij had gelijk. Ondanks alles vraag ik me wel eens af hoe het geweest zou zijn. Weet in iedergeval nu dat we er klaar voor zijn en dat we de kleine een stabiele en liefdevol leven kunnen bieden. Groetjes Daan.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Wat een mooie/droevige verhalen allemaal... Misschien helpt het om mijn eigen verhaal hier te plaatsen. Zelf had ik een relatie van 6 jaar, toen ik 17 was bijna 18 raakte ik ook ongewenst zwanger... Een heel heftige moeilijke situatie op zo'n leeftijd had wel een vriend maar woonde natuurlijk bij mijn ouders Na iedereen het verteld te hebben ouders/broers/zus waren ze toch erg geschokt Beetje zo'n zelfde situatie als jou vooral oudere broer wou het absoluut niet dat ik het kindje hield Dit doet heel veel zeer & verdriet maar het blijven wel uit eindelijk mensen waarvan je  zielsveel houdt Ook ik heb het toen uit eindelijk weg laten halen! Nu ben ik 22 en geloof mij die ingreep vergeet je nooit, wel moet je er altijd goed over blijven praten En denken waarom je het niet hebt gehouden... Er zeggen hier ook moeders had het kindje afgestaan tegen je Maar dan zal je altijd terug verlangen naar je kindje en op een latere leeftijd toch terug willen halen! Meis ik begrijp je verhaal zo goed en er zijn TIG meiden die een abortus hebben laten doen op zo'n jongen leeftijd! Misschien hard... maar wel waar Nu ben ik 22 ( altijd een gedachte van kan ik nog wel zwanger worden naar zo'n ingreep ) En JA HOOR ben zwanger nu 7 weken en 3 dagen en nu helemaal GELUKKIG zelfs de FAMILIE!!! Ik denk dat je gewoon moet weten wanneer je er klaar voor bent :) Alle aanstaande moeders gefeliciteerd!!! En moeders die een zware tijd hebben meegemaakt steken we allemaal een kaarsje voor aan!!!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Jemig wat een verhaal zeg! Onthoud 1 ding, Jij bent baas in eigen buik, Jij bepaalt wat er met Jouw lichaam, Jouw leven en het leven dat in Jou groeit gebeurt. Niemand anders! Heel erg veel sterkte met het verwerken van je verdriet en onthoud Jij bent belangrijk, zij zeker niet.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

of ik tegen abortus ben laat ik open. in sommige gevallen kan ik het begrijpen ivm verkrachting ofzo. maar hier in nederland mag je maar abortus laten doen tot de 12e week. daarna mag het alleen als de baby niet is goed ontwikkeld dus met medische redenen. zelf was ik net 16 toen ik beviel van me 1e kindje. een zoon. had toen net een jaar verkering. mijn ouders waren boos maar hebben me altijd gewaarschuwd als je aan sex doe is de kans dat je zwanger word. en dat was dus zo. ben nu 25 en heb inmiddels 3 kinderen. ben nog steeds bij de vader van alle kinderen. hebben een eigen huis en een eigen zaak dus het kan ook allemaal goed gaan. we hebben het zwaar gehad maar we hebben ons er door heen gesleept. ben snel volwassen geworden maar heb er absolut geen spijt van. bezorgd meisje ik zou wel hulp gaan zoeken. mocht je in de toekomst misschien weer een keer zwanger worden kan dit misschien op gaan spelen.  en mocht je weer ongewenst zwanger worden sta het kindje dan af. er zijn veel mensen die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. groetjes

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Oh ik vind het zo jammer dat je het weg hebt laten halen. Echt stom van je familie. En van je vriend ook dat hij het niet erkend. Veel sterkte.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Schandalig! Bij 20 weken is het kindje 26 cm en is het helemaal compleet! Ze laten je kind letterlijk stikken!! Deze schult zal je voor de rest van je leven met je meedragen. Mocht je ooit weer zwanger worden, raad ik je aan psychologische hulp aan te vragen, want dit kan tot zeer nare depressies leiden. Geloof me maar, want ik heb de hele riedel en mik mak meegemaakt (echter met 9 weken) en ben nu dus echt zwaar tegen abortus! Een goede raad! Geloof in jezelf en niet in anderen. Een wijze levensles...... Sterkte, kind, met de verwerking van je kindje. Je kunt altijd om vergiffenis vragen Zie hieronder een foto van een kindje van 20 weken  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden