anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 3 reacties

 

Goede morgen !

Ik ben vandaag 37 weken zwanger en heb buikgriep! Weet iemand of dit kwaad kan voor je baby ???bIk voel de baby sinds gisteren ook een pak minder bewegen ( of zijn dat mijn gedachten ), kan dat zijn door die buikgriep of komt het doordat ik op het einde van mijn zwangerschap kom ?

Mijn buik maakt wel enorm veel lawaai, precies of je hoort vanballes lopen ... Wat ik de laatste week ook merk, is dat ik pijnlijke steekjes rond mijn navel heb, en deze begint stilaan naar buiten te komen ...

Bedankt voor de ( geruststellende ?? ) antwoorden

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Niet te veel lezen op internet, als je dat allemaal moet geloven dan ben je al aan het bevallen. Gewoon de verloskundige bellen..... !

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Als je je baby echt minder voelt, dan zou ik de verloskundige bellen. Ik heb dat ook een keer gedaan en ze sturen je dan naar het ziekenhuis voor een CTG en een echo. Dan kan je enorm geruststellen! En bedenk maar zo: het gaat om jou en je kind. Aanstellen bestaat niet! Ik denk dat een buikgriep niet echt kwaad kan voor de baby, maar ik ben een leek. Dus altijd even bellen met een arts/ verloskundige joh! Aan internet heb je niks. Zij hebben al zo vaak met zo'n bijltje gehakt; bij hen ben je pas echt aan het juiste adres. Succes!!!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

je hebt natuurlijk ook wel veel druk op heel je buik dus die steken zijn niet zo erg als het maar niet uitstraald naar de rechterkant van je onderbuik.!!! Maar als jij niet lekker bent is de baby natuurlijk ook niet helemaal lekker. als je af en toe maar wel wat beweging voelt is er volgens mijn niks aan de hand de baby is natuurlijk ook al wel groot dus de bewegingen worden wel ietsje minder door ruimte gebrek. maar als je twijfelt altijd ff vk of gyn bellen uiteraard. succes ermee

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden