anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 240 reacties

 

Hallo allemaal!

Ik ben net 4 weekjes zwanger maar heb steeds het gevoel ongesteld te worden. Geen krampen,maar meer dat beurse/brandende buikpijn gevoel alsof je menstruatie net doorbreekt... ik ben dus ook als de dood dat ik alsnog ongesteld word. Toch lees ik veel over buikpijn in het begin, dat dat er vaak bijhoort.

wie herkend dit, heeft dit ook gehad? En moet ik me zorgen maken of hoort het er gewoon bij?

Tis mijn 3e zwangerschap (1x miskraam) maar kan me dit niet meer herinneren of ik dat toen ook had?

Groetjes Lieve

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 240 reacties.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Wat buikpijn als je zwanger bent kan heel normaal zijn. Er is daar immers heel wat aan het gebeuren in je buik. Voorlopig zou ik er mij nog niet te veel zorgen in maken. Heb je naast buikpijn ook bloedverlies, dan is er natuurlijk veel meer aan de hand. Als je je te veel zorgen maakt, kan je natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan een arts.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hoi allemaal ik ben 5 weken zwanger eerste kindje, ik heb enorm pijn aan mijn onderbuik, ik heb eerder een miskraam gehad ben wel bang dat het weer gebeurd is dat normaal dat me onderbuik pijn doet of krijg k weer een miskraam

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Dat hoort er inderdaad vaak bij. Niet altijd natuurlijk, want elke zwangerschap is anders. In het begin van mijn zwangerschappen had ik er ook vaak last van. Niet de hele tijd, maar af en toe voelde ik toch een zeurend gevoel in mijn buik. Ik zit nu in de twaalfde week van mijn zwangerschap, dat gevoel is al een tijdje verdwenen en mijn baby’tje groeit als kool. Op zich dus eigenlijk niets om je grote zorgen in te maken.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik weet sinds gisteren ook dat ik zwanger ben, ben wel pas 4 weken dus nog erg pril maar de test was positief. De gynaecoloog heeft tegen mij gezegd dat ik na het weekend nog een test moet doen en als deze nog steeds positief is ik een afspraak kan maken bij de gynaecoloog voor een echo bij 7 weken. Ik heb ook steeds buikpijn alsof ik ongesteld moet worden, dit is niet constant maar komt met vlagen. Ik lees overal dat dat erbij hoort..

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Hallo, ik ben sinds kort gestopt met de pil om zwanger te worden. Nu na paar weken heb ik menstruatie krampen in mijn onderbuik. Dit heb ik nog nooit gehad is er een kans op zwangerschap ? Groetjes

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Ik ben nu 4,5 week zwanger. Ook last van mijn buik en wat licht in me hoofd . Lijkt net of ik ongesteld moet worden. Ben zo bang dat het fout gaat. Misschien komr het ook omdat ik me helemaal gek maak en zo onzeker maak. Het is mijn eerste zwangerschap

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo, Ik heb een vraag. Ik had afgelopen week mijn.menstruatie moeten hebben. Ik heb deze ook altijd regelmatig. Ik heb ong dikke 2 weken last van eetbuien en veel drinken.vanaf weekend eigenlijk al super vaak na het toilet. Nu heb ik steeds het gevoel (steken) in me.onderbuik alsof ik ongesteld moet worden. Steken komen en gaan. Buik is wat dikker. Gister een test gedaan.En.deze was negatief. Ik heb al een dochter van 7 maar ik weet niet meer of ik toen die steken had.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Ik ben 40 jaar ben 1 dag ongi geweest nu een week later mijn borsten doen pijn en heb kramp in me buik alsof ik ongi moet worden word hier gek van

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo. Ik ben ook zeven weken zwanger. Maar ook heel veel ongesteldheid buikpijn

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

dag iedereen eerst dikke proficiat aan de gelukkigen :-) wij zijn nu al 2 jaar bezig ik heb er al drie van andere partner. we zijn laatste weken bij genecoloog op gevolgd die zei dat maandag mijn eisprong was maar op internet zeiden ze dat men vruchtbare periode al van vorige week zou zijn dus van vorige week ons huis werk een hele week gemaakt.:-) nu immense buikkrampen al 5 dagen en ligt mijn temperatuur een graad hoger en veel eetbuien... nu vraag ik me af is het van de regels al meer als een week op voorhand vandaag getest negatief maar denk dat het nog wat vroeg is moet namelijk 16/07 mijn regels maar hebben. bij mijn twede dochter was in urine negatief en in bloed positief en was ik vijf weken. bij de laatste dochter op de dag zelf van regels urine test gedaan en was positief. spanneend en ongeduldig :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden