anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 7 reacties

 

Hallo,

het lijkt mij leuk om in contact te komen met vrouwen die ook zwanger zijn of dat willen worden en die bij mij in de buurt wonen. Weten jullie een forum waar je in contact kan komen met vrouwen in jou woonplaats? Ik woon in Amsterdam.

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik woon in Houten en het lijkt me gezellig contact te maken met zwangere mensen in mijn buurt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo mij lijkt het ook erg leuk om in contact te komen met vrouwen die net zwanger zijn ik heb gister een test gedaan en die was POSITIEFF!! helemaal happy, maar ook wel beangstigend.. vanwege een miskraam 8 maand geleden, maar hopen dat alles goed komt heeft iemand net zoiets mee gemaakt? zou je contact met me op willen nemen??? Skp__@hotmail.com groetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, opzich wil ik wel met je praten. Heb een soort iets meegemaakt!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, opzich wil ik wel met je praten. Heb een soort iets meegemaakt!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ja, zo ben ik eigenlijk ook op zoek naar contact met mensen, alleen kom ik uit Capelle aan den Ijssel en dat is dus wel ver weg. Ik heb behoefte om mijn ervaringen met mensen te delen, lekker te kletsen, wandelingetje te maken. Wandelingetjes maken ga ik zo ook doen, maar alleen is toch maar alleen.

anoniem

Anoniem 12 jaar geleden

ik woon ook in amsterdam ik denk dat ik ook een cursus/gymklas ga volgen, een oppas adres van mij heeft dit ook gedaan. niet te , maar gewoon leuk contact met anderen.

anoniem

Anoniem 12 jaar geleden

 Bedankt voor je reactie! ik ben nog niet zwanger (alhoewel ik daar niet helemaal zeker van ben...), maar dan duurt het nog wel even voor ik op zwangerschapsgym kan.  Weet je of je via de verloskundigepraktijk of een ouder-kind-centrum (OKC's) in contact kan komen met andere (bijna?)zwangere vrouwen?  Mayo

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden