Anoniem 12 jaar geleden 1 reactie

 

Ik ben morgen 2 weken geleden gestopt met de pil en ben vorige week maandag ongesteld geworden. Hoe belangrijk is het om nu al te beginnen met folium te slikken? Of is het eigenlijk pas van belang op het moment dat je zwanger bent?
Groetjes Marjo

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 8 jaar geleden

Ze zeggen als je zwanger wilt worden dat je minimaal 3 maanden van te voren begint met foliumzuur slikken wist ik ook niet hoor ik ben er mee begonnen toen ik al 8 weken zwanger was. Dit doorblijven slikken tot wel 3 maanden. Ik slik gravitamon daar zit het belangrijkste in voor je zwangerschap en mocht na 3 maanden stoppen maar omdat mijn potje niet op was ben ik gewoon doorgegaan en heb onderhand al weer een nieuw potje omdat ik niet alles met normale voeding binnen krijg door mijn te kleine maag. Foliumzuur is goed voor de groei en botten en alles aan je kindje zeg maar dus ik zeg slikken maar baat het niet schaad het niet.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden