anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 5 reacties

 

heeft al iemand de tas van Verwachtingsvol gekregen? bij sommige echoburo krijg je deze tas, zit heel veel leuke dingen in, geen heel pak luiers maar wel meer dingen als in de blije doos.

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

ik heb hem ook. ik was bij koekeloere in enschede. echt een leuke tas en de inhoud is ook leuk. eindelijk eens iets waar je ook wat aan hebt. zit gewoon een hele dettol zeeppomp in en nog meer leuke dingen. tijdschriften en veel monsters maar ook wel wat papierwerk. de tas is zelf al erg leuk om te krijgen .aanrader dames annika

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Voor een leuke tas moet je ook eens kijken bij de handgemaakte tassen van Fenna Akerboom. Deze zijn niet gratis maar wel heel erg mooi en met de handgemaakt. Verwen jezelf eens lekker zou ik zeggen. 

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik heb ff op de website gekeken, maar kon niet vinden welke echo-bureaus deze tassen weggeven. Ik loop bij de verloskundige in het ziekenhuis dus of ik er 1 krijg.... Wie weet welke bureaus deze tassen weggeven? Nienke

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Kun je zien op de site van verwachtingsvol.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

heb nooit van gehoord  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden