anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 81 reacties

 

Ben je nieuw op onze website, spreciaal voor iedereen die zwanger is, stel je dan hier even voor. Reageren op de onderwerpen in het forum kan altijd maar wil je zelf een onderwerp toevoegen dan moet je jezelf eerst even registreren.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 81 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo allemaal, Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Ik ben dus Claudia, 32 jaar, woon in Zoetermeer en moeder van Danique (29-09-2006) en Milan (22-10-2009). Ik ben morgen 7 weken zwanger van mijn 3de kindje en 2de kindje van mijn vriend en ik samen. Tevens ook de laatste zwangerschap, dus reden genoeg om er extra van te genieten! Tot nu toe voel ik me prima, slaap alleen wat slechter, maar nog niet misselijk e.d. Ik hoop hier een leuke tijd te hebben! Groetjes, Claudia

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben Janneke, Ik ben ongeveer 10 weken zwanger (de ene site zegt 9, de ander 11, dus veilige midden van 10 weken dan maar) Vorige week ben ik mijn kindje verloren, wist maar net, nog niet officieel, dat ik zwanger was. Maar mijn lichaam reageert raar, het voelt zo zwanger aan, moet daarom naar de huisarts, hij wou mij al spreken over mijn miskraam. Misschien dat het een tweeling was? Ik verwacht deze week meer te weten te komen over deze mysterieuze zwangerschap... Misschien wordt het wel de nieuwe Hans Klok... Je weet maar nooit! Verder weet ik nog niet hoe ik mijn ticker geplaatst krijg, maar is misschien beter als ik meer weet... Groetjes, Janneke!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Ik struin al een paar dagen rond op dit forum, maar kom nu pas het voorstel-topic tegen. Tijd om me eens echt voor te stellen. Ik ben dus Clarinda (28), woon samen met Elco en 3,5 week geleden heb ik voor het eerst positief getest! 1,5 week geleden bij de vk geweest, toen ongeveer 5 weken zwanger. Vrijdag de 23e voor de 2e echo, dan dus ongeveer 8-9 weken. Hopelijk dan ook een datum waarop ik uitgerekend ben.  Hoewel enorm welkom, was deze zwangerschap niet echt gepland. We zijn gelukkig net verhuisd naar een huis wat groot genoeg is, en kort geleden (voor we wisten dat ik zwanger ben) heeft Elco me ten huwelijk gevraagd. September 2012 trouwen we! En dus, zonder dat we het van te voren door hadden, met bruidskindje van 4 a 5 maanden oud. ;) Erg leuk dit forum, heerlijk dat er zoveel op elkaar gereageerd wordt en iedereen tegen de zelfde dingen aan loopt. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi aanstaande mamas! Ik ben al tijdje actief op dit forum maar heb ik dit onderwerp nooit gezien. Ik zal me daarom alsnog even voorstellen.. Ik ben Stephanie, 22 jaar, en woon met mijn spaanse vriend 30 minuutjes onder Barcelona. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje, nu ruime 7 weken oud. Met 12 weken hebben we onze tweede echo. We kunnen haast niet wachten, hihi! Veel liefs, Steffi

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha, we hebben die topic allemaal over het hoofd gezien ;-) Ik ben inmiddels alweer 29 jaar, ook zwanger van mijn/ ons eerste kindje. Morgen ga ik naar de verloskundige, ik ben reuze benieuwd! Helaas kan mijn man niet mee, maar ik wil de volgende afspraak zo afspreken dat hij er ook een keertje bij kan zijn... Momenteel heb ik een druk leventje, ik werk, studeer en houd het huishouden bij. Aangezien mijn man ook studeerd en meer werkt (en een zwaardere studie) doe ik het meeste in het huishouden. Gelukkig is mijn moeder zo trots op het komende omaschap, dat ze alvast een handje meehelpt op de dagen dat ik me niet zo prettig zwanger voel :-) Ow, als laatste: ik ben 28 mei uitgerekend! Nu 9 weken en 4 dagen :-D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik ben linda en ben vandaag 5 weken en 3dagen zwanger na 1jaar oefenen. dit is ons eerste kindje

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi Annemarie Gefeliciteerd met je zwangerschap...!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Allemaal , Ik ben Annemarie , 31 jaar en ongeveer 6 weken zwanger van onze eerste. Ik heb donderdag onze eerste afspraak bij de verloskundige. Ik vind het enorm spannend allemaal en ik hoop hier een heleboel nuttige tips en trucs  te vinden.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dag Inge! Ik ben 28 januari uitgerekend!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo dames! Ik ben Amber! Sinds een uurtje weet ik dat ik zwanger ben! Voor de aller eerste keer! 2-3 weken ng maar héél pril dus! Super spannend! Straks even naar de dokter want heb niet zo'n goed gevoel.. Ik houd juliie op de hoogte!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden