anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 1 reactie

 

Hey meiden, Mag ik even jullie mening? Ik ben vandaag 3 dagen overtijd en al verschillende test gedaan, gisteren en vanmorgen alweer. Maar de test geeft steeds negatief aan. Heeft hier iemand ervaring mee, en hoelang moet je wachten voor je naar de huisarts gaat voor eventueel bloed onderzoek? Hoop heel hard dat het kleintje lekker blijft zitten en ik niet ongesteld word.
Liefs An

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

hoi allemaal, vorrig jaar augustus heb ik de spiraal weg laten halen Mijn menstruatie was het volle jaar er na wel regelmatig maar met verschillende dagen er tussen : van 21- tot  zelfs 35 dagen. Het lukte maar niet om zwanger te worden, op 11 sept dit jaar werd ik voor het laatst ongesteld en dus heb ik een test gedaan daar was heel vaag zichtbaar dat ik zwanger was,Ook de huisarts heeft een testje gedaan en bevestigde dit ook. We zouden die week voor een fertiliteits behandeling gaan dus die hebben we af gebeld. Ik had geen last van ochtend misselijkheid, maar wel van avond misselijkheid, heel appart. Op 1 november kreeg ik zonder ook maar 1 signaal van te voren een miskraam. het was echt onwerkelijk. Op 28 nov had ik ongesteld moeten worden maar dat is niet gebeurt, wel heb ik op gezwolle borsten die jeuken en gespannen zijn, ook heb ik weer last van lichte avondmisselijkheid. Ik heb een test gedaan van de hema en die gaf in eerste instantie niets aan maar toen ik nog eens goed keek zag ik weer ( net als de vorrige keer) een heel licht streepje. Nu weet ik dus niet of ik wel of niet zwanger ben, en eigenlijk nergens vinden hoe of wat na een miskraam. Ben best wel onzeker hier in, durf niet echt blij te zijn want dadelijk raak ik het weer kwijt. Heb veel vragen, maar kan eigenlijk nergens antwoorden vinden op internet. op 10 dec moet ik terug voor de na controle bij de gynaecoloog, spannend, maar het is nog 8 dagen.Ik vind het dan ook zonde van het geld om nog een test te halen. wat vinden jullie? tiff

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden