anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo

Ik ben 9 weken zwanger en we zijn net terug van een weekje Kreta. Ik ben op het vliegveld gewoon door de poortjes gegaan. Ik dacht dat het geen rontgenstraling was, dus geen kwaad kon.....

Op internet kan ik hier niet zoveel over vinden. weet iemand hier iets van?

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij vliegveld Frankfurt half maart 2011 vertelde een medewerkster bij de controlepoortjes dat ik niet door de poortjes mocht i.v.m. mijn zwangerschap (toen 24 weken). Ik moest om de poortjes heen lopen en werd apart gefouilleerd. Daarvoor ben ik echter al 8 X eerder door poortjes gegaan bij diverse overstappen en binnenlandse vluchten, zonder dat iemand hiervoor gewaarschuwd had. Er staan ook geen stickers of iets dergelijks en ik vind dat er weinig over bekend is. De verloskundige kon ook weinig aanvullende info geven, maar zou in het vervolg haar clienten waarschuwen bij vliegreizen. Al blijven we van mening dat het weinig kwaad zal kunnen, omdat medewerkers zelf ook gewoon door poortjes lopen (en niet zoals een tandarts zichzelf beschermen) en er anders wel meer publiciteit en waarschuwingen zouden bestaan voor vliegveldpoortjes.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Wat een rare reactie hierboven?! Broodje Aap!!!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Die reactie hierboven is geen broodje Aap. Wegens nieuwe veiligheidseisen hebben ze nu inderdaad de body scans op de vliegvelden en deze scan laten je wel degelijk naakt zien hoor.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Tegenwoordig bestaan er poortjes die je naakt laat zien. Deze is wel schadelijk.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden