Anoniem 12 jaar geleden 4 reacties

 

Wij van de redaktie horen graag wat deze site leuker, mooier en beter kan maken. Hebben jullie tips voor ons laat ze dan even achter in dit topic, dan kunnen wij ermee aan de slag gaan.
Bedankt

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 11 jaar geleden

Volgens mij is het ondertussen gelukt, toch ??

Anoniem 11 jaar geleden

ja zeker, het is gelukt. Ik had per email doorgekregen dat het hersteld is. dank je.

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi, ik ben Zehra en ben 15 weken zwanger. Op de home pagina staat dat je een forumticker kun aanmaken en toevoegen. Ik heb deze aangemaakt en wil het graag toevoegen. Maar dit kan helaas niet. Deze site kent de code niet. Weet je toevallig hoe dit wel kan? Groetjes.

Anoniem 12 jaar geleden

Hoi! Ik heb wel een leuke tip denk ik! Als je zwanger bent is iedereen aan het speculeren of het een jongen of meisje gaat worden en sommige mensen verzinnen zelfs al een naam voor de kleine. Als je dan erg nieuwsgierig bent naar wat iedereen denkt, kun je op www.babypoule.nl een babypoule aanmaken. Je kunt bekenden een voorspelling laten doen en ziet zelf wat iedereen denkt! Het lijkt me een leuke aanvulling om een link naar die website te plaatsen, zodat de forumgebruikers ervan kunnen profiteren. Oja, het is gewoon gratis trouwens en gebouwd uit hobby. Groetjes Ilona

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden