anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi Allemaal,

Nu moest ik vorig jaar bloed laten prikken bij de dokter.
Uit die bloedtest is gebleken dat ik geen anti-toxoplasmose stoffen heb in mn systeem.
Dus de dokter zei tegen mij:'Mocht u nu in verwachting raken moet u direct terug komen omdat u het risico heeft op toxoplasmose en dat kan gevaarlijk voor de baby zijn'Ik zei:'ja is goed' In mezelf dacht ik: Ha ik word toch niet meer zwanger dus er is niks aan het handje.
Dat had ik dus mooi mis want nu ben ik wel in verwachting( 14 weken )
Nu moet ik dus elke maand bloed prikken voor  toxoplasmose waar ik al het een en ander over gelezen heb: Kind kan blind worden en kan een waterhoofd krijgen.

Nu wil ik dus weten of dit te genezen valt en of iemand anders er eventueel ervaring mee heeft of heeft gehad.

Hoop dat iemand mij kan helpen hiermee.

Groetjes
Antoinette

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi Waarom moet je dan elke maand terugkomen om bloed te prikken? Ik ben er ook van te voren op getest, ook geen antistoffen, nu ben ik 7 weken zwanger en moet gewoon erg opletten dat er geen besmetting plaatsvind. In de tuin werken met handschoenen aan en geen kattenbak verschonen. Sla goed wassen ed. Ik ken iemand die 2 kinderen heeft die idd nu aan 1 oog blind zijn hierdoor. Maar je kan het nu toch niet meer doen dan voorzorgsmaatregelen treffen? Of heb ik een deel van je verhaal gemist.......

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden