anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 7 reacties

 

Weet iemand tot hoeveel maanden je het vliegtuig nog mag nemen ?

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nou  hier gaat het een beetje anders dan in NL. Het stikt hier van de ziekenhuizen, waar wij wonen zijn er 7. Dus je moet eigenlijk gewoon zelf uitzoeken waar je heen wil en zelf een gyn zoeken. De meeste gynacologen hebben naast dat ze in het ziekenhuis werken ook  vaak ook nog eens een eigen praktijk, dus keuze genoeg! Als je belt kan je vaak al dezelfde dag terecht en ze maken ook elke keer een echo. Je bent niet ´verplicht´om terug te komen dat is aan jou. Er zijn hier ook vaak mensen die maar 1x gaan en dan alleen nog maar terug komen voor de bevalling. Hier wordt dat namelijk allemaal niet vergoed door de verzekering. Je moet alles meteen cash betalen, elk doktersbezoek, medicijnen etc. Het voordeel daarvan is dan wel weer dat je meteen terecht kunt en dat je ook niet lang op een uitslag hoeft te wachten. Als je b.v bloed gaat prikken heb je 3 uur later de uitslag al. Volgende week gaan we een afspraak maken ben nu toch wel benieuwd naar wat er in mijn buik zit en op de een of andere manier lijkt het nog niet ´echt´ ofzo ik moet het zien.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij de meesten mag je tot eind 36ste week. Met een verklaring van je VK.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

je kan bij de meeste maatschapijen tot 36 weken vliegen, sommige tot 34 weken! Ik heb gevlogen met 22 weken, en ging prima! Als je tegen de 30 weken aanzit, en je hebt een bolle buik.. Is het een aanrader een verklaring van je vk mee te nemen, waarin staat hoe veel weken je in verwachting bent.. Als bij het in inchecken of boarden de vliegmaatschappij DENKT dat je langer in verwachting bent, en je kan dat niet aantonen. KUNNEN ze je weigeren.. Niet omdat het gevaarlijk is voor jou, of je baby. Maar de kans dat je bevalt in het vliegtuig boven in de lucht is groter. En dat heeft de maatschappij liever niet. Los van het feit jij ook niet, want waar je baby geboren wordt moet je hem aangeven. Als je op dat moment boven frankrijk vliegt, moet je daarnaar de gemeente.. sja.....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oehh dat lijkt me ook helemaal niks.....weeen hebben in het vliegtuig en dan met je blote poedelewoepsie bevallen bij allemaal vreemden ha ha ha...... IK moet er niet aan denken! Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahahaha met je blote poedelewoepsie hahahahaha Wij wonen in Mexico en willen binnenkort naar NL vliegen  ik zie er best tegenop. Het is een hartstikke lange vlucht en misschien klinkt het stom maar ik ben toch bang dat er iets mis gaat dat ik een miskraam krijg ofzo. Stom he?!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hai annabel, Is heus niet stom hoor! Ik snap best dat je dat gevoel hebt.... Ik zou je verloskundige vragen wat zij handig vind of wat zij wel of niet zou doen... Die hebben er toch een betere kijk op! Maar ik denk als er zoveel zijn die kunnen vliegen, het niet zoveel kwaad kan.... Tenzij je vliegtuig gekaapt wordt.....ha ha grapje hoor ik wil je niet bang maken... Gewoon doen en je niet zo opwinden hoor, het zal heus meevallen! Heb je al gauw een echo dan? Ik zie dat je nu 7 weken zwanger bent? Spannend, succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Anoniem, Je kan dan nog wel vliegen alleen hangt het af van welk vliegtuigmaatschappy. Ik zou daar even informeren.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden