Anoniem 9 jaar geleden

 

Even een vraagje: welke zwangerschapstesten hebben jullie gebruikt en zijn betrouwbaar?
Ik heb een paar zwangerschaps testen besteld bij babyboomshop.nl maar kwam er ook 1 tegen op zozwanger.nl
Ben benieuwd welke test jullie gebruiken. Groetjes Marjo

 
avatar Anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hallo dames, graag wil ik mijn ervaringen delen over de Kruidvat zwangerschapstest en die van Clearblue. De goedkope zwangerschapstesten van het Kruidvat gaven twee keer een negatieve uitslag. Aangezien mijn partner en ik twijfelde over de uitkomst, hebben wij een Clearblue test gehaald met wekenindicator. Deze gaf de uitslag ZWANGER 1-2 weken! Mijn advies is dus om GEEN KRUIDVAT ZWANGERSCHAPSTEST te halen maar een van Clearblue. Knuffel

avatar Anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hallo ik ben nu 2 maanden van de prikpil af en mijn borsten doen verschrikkelijk veel pijn. Heb net bij zwanger en kinderen een paar tests besteld de rest van laaatst was negatief. Alleen een probleem in ben niet meer ong geworden. Maar mijn buik is opgezwollen. Ik vraag me af of het schijn zwanger is. Morgen komen de testen binnen dus nog even geduld en duimen groetjes

avatar Anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hai ik ben een vrouw van 41 met 3 lieve kinderen. Ik heb een aantal x de dure testen gedaan en deze warm prima maar erg duur! Nu heb ik een paar x de goedkope test van het Kruidvat gebruikt 2 voor 4.99. Deze test vindt ik het beste omdat bij weinig hormoon in je urine het streepje nog vaag is maar bij genoeg hormonen krijg je een erg duidelijke streep en ook direct als je wacht zie je de streep binnen een aantal seconden tevoorschijn komen. En erg betaalbaar! Succes allemaal met het krijgen van julie wondertje..

avatar Anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hoi Anoniem en? Is je vriendin zwanger?

avatar Anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Mijn vriendin voelt zich de laatstste weeke enorm misselijk. Is onze eerste ervaring, kan ze zwanger zijn Ze heeft hoofpijn, gevoelige borsten, opgeblazen buik en is niet aangekomen. Steeds vermoeid en heel gevoelig en chagrijnig. Wat denken jullie dat het is? Grts.

avatar Anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik heb laatst de test gehaald bij de kruidvat voor 7,65 alleen veel slechte ervaringrn hier te lezen hij gaf ook niks aan is het handig dat ik er nu nog een koop ? Mvg dev

avatar Anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Ben al 10 dagen overtijd , Ben altijd oprijd ongesteld Heb nou 2 testen gedaan van goedkoper merk 2 stuks voor €2,50 Welke test kan ik beter doen ?

avatar Anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Dat is absoluut niet waar. Clear Blue meet vanaf 100ml hcg en kruitvat vanaf 50 ml. Die van kruitvat is dus veel gevoeliger. Daarnaast kreeg ik van cb bij 2 maanden zwanger nog steeds een negatieve test. Absoluut een afrader dus!

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

welke van de kruitvat gebruiken jullie?  de dip of de kassete?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou, ik ben erg benieuwd... Heb een terugplaatsing gehad van 1 eicel en voel me zwanger. Heb net de tests van Testjezelf.nl besteld en hoop dinsdag of woensdag te kunnen testen! Bij de vorige zwangerschap heb ik me suf getest omdat ik heel onzeker was. Clear Blue was toen mijn favoriet omdat deze aangeeft hoe lang je zwanger bent en dat je dan dus weet dat het HCG gestegen is. Erg jammer dat ze niet over de 3+ gaan haha! *Duimen maar nu*

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik ook die van testjezelf nu zijn WAARDELOOS!!!!! die gaven een heeeeeeeeeeeeeel licht streepje de dag voor nod.  4 dagen voor nod is er soms nog geeneens een innesteling voor iedereen verschillend tussen de 8 en 13 de dag is de innesteling . die van kruidvat 2 voor 5,- doen het heeeeeeel goed.  deze gaf al eerder een lichte streep vanaf 4 dagen voor nod dezelfde dag als ik met testjezelfnu testte ook een kruidvat  test gedaan. die kruidvat test was donkerder als die testjezelfnu. dat leek net een schaduwstreep. bah! de clearbleu digitaal en clearbleu + doen het op de dag van nod of net na de dag van nod. voor mij geen testjezelfnu meer. die zijn waardeloos en zonde van je geld. volgens mij zitten daar amper antistoffen om hcg te testen op!  

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

oja, afgelopen april  een vroegtijdige miskraam op 6 weken. de clearblue  gaf op dezelfde dag voordat de miskraam op gang kwam nog positief aan. zelfs een week later gaven alle testen nog positief. nu weet ik wel dat hcg langer in je lichaam blijft zitten, wanneer je langer dan 5 weken bent. wanneer je vaak overtijd bent vanaf 4 weken. kan het zijn dat je een dagje hcg waarde van boven de 20 had. dan ben je 1 a 2 dagen overtijd... en wanneer je 3 dagen hcg waardes hebt voor je nod wat de zwangerschaptest op meestal de 11 de 12 de dag aangeeft met een heeeel licht positieve test dan kun je 3 tot 5 dagen overtijd zijn dus een langere cyclus krijgen en daarna pas ongesteld worden. vandaar soms die langere cyclussen. wanneer je regelmatig ongesteld word. ze moeten een zwangerschaptest maken die hogere waardesalleen kunnen nachecken,  en jaja daar komt het ... een bevruchtings of innestelingstest maken met die vervelende lagere waardes. zit je minder in de stressssss! ik test al van de 8 maanden 4 maanden positief  waarvan tja noemen ze hier op internet miskramen  terwijl dat gewoon alleen een innestelingetje was wat daarna meteen fout gaat. vroegtijdige afbreking  je kunt pas spreken van zwanger als je meer dan 5 weken zwanger bent met positieve test. de rest is gewoon  een tja....  overtijd. gewoon waardeloos die testen , maarja we willen het het liefst meteen weten, en dan is het weer afwachten in spanning. iedereen in ieder geval van harte gefeliciteerd met een doorgaande zwangerschap. mij zal het misschien nooit lukken!!! behalve al die testen positief te krijgen stopt het ook weer. zelfs die clear blue testen zeggen zwanger bij mij!! en bloeddprikken op hcg    dat heb ik weleens gevraagd aan die huisarts van mij... maar dat kunnen ze helemaal niet doen. dat doet alleen een gynaecoloog of fertiliteitsarts! en ook niet snel. net als al die echo's waar ik al over lees voor de 6 weken. tenzij je daar in een kliniek voor bent.voor  IUI IVF ICSI behandelingen.  maar ik zal eens kijken dan ga ik ook maar eens een afspraak maken bij zo'n ziekenhuisarts.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb testen van de apotheek gebruikt, en van clearblue. Allemaal zelfde uitslag! Clearblue is wel fijn dat je kunt lezen zwanger of niet zwanger. Streepjes geven toch meer spanning.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik was blij met de testen van Sanelco. Ze deden het goed en waren niet duur. Clearblue heb ik ook geen klachten over en heb ik eerder wel gebruikt, maar die vind ik wel duur, dus vandaar de goedkopere van Sanelco. Mijn apotheker wees me op die test. Waren volgens hem erg betrouwbaar.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik verwacht niet dat je zwanger bent. Er is altijd een kleine kans dat je eisprong samen valt met je menstruatie, maar dat is volgens mij alleen maar als je een hele korte cyclus hebt (of heel lang ongesteld bent). Ik zou me geen zorgen maken, want ik maak uit je verhaal een beetje op dat een zwangerschap niet gepland (gewenst) is.Dus volgende keer wel iets gebruiken.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb de testen vant kruidvat gebruikt bij men zwangerschap bijna 3 jaar geleden en was er zeer tevreden over snel een goed resultaat! Zou bij een 2e zwangerschap ook gewoon test vant kruidvat nemen. Succes dames groetjes Lola

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

messchien ben ik hier niet helemaal op het juiste adres met mijn vraag, maar ik zou niet weten waar ik anders deze vraag zou kunnen stellen, want heb liever niet dat ik mensen inlicht als ik uiteindelijk niet zwanger ben.. ik heb vorige week seks gehad met mijn partner, maar ik was nog een heelheel klein beetje ongesteld (hij is 2x in me klaargekomen) de dag daarna was ik helemaal niet meer ongesteld, maar ik heb gelezen dat je niet zwanger kan worden tijden je menstruatie weten jullie of dat waar is en zo niet, is de kans dan groot dat ik zwanger kan zijn ik wil eigenlijk wachten tot volgende maand om te kijken of ik ongesteld word, maar ik heb het geduld er niet voor

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi ff een vraag had van daag met de clearbleu en kruidvat getest kv had klein streepje en cb had negatief hoe kan dat gr cindy

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Cindy, dat kan twee kanten op. Ik denk dat de ene test net iets gevoeliger is als de andere. Ik weet dat het moeilijk is, maar ik zou twee dagen wachten en dan nog een test doen (met ochtendurine). In het begin neemt je HCG met de dag toe en moet de test dus met de dag een duidelijkere streep geven. Het kan best zijn dat je zwanger bent, maar dat je nog te weinig HCG in je urine hebt om het voor de clearblue op te pakken. Ik weet ook niet welke van het kruitvat je had, ik heb wel vaker gehoord dat die 2 voor 5 euro soms een streep geven terwijl je niet zwanger bent. Clearblue is wat dat betreft volgens mij betrouwbaarder. Dus gewoon nog een test doen zou ik zeggen. Ik ga voor je duimen dat je dan een duidelijke streep krijgt te zien.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zou dan voor de uiters gevoelige zwangerschapstesten van Zwanger&Kids gaan. Ik testte hier 5 dagen voor NOD al duidelijk positief mee, terwijl de gewonen van Z&K nog negatief was toen en die van kruidvat supervaag. Als je van vroeg testen houdt, is die uiterst gevoelige zeker aan te raden.

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden