anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 2 reacties

 

Ben vandaag 8 dagen overtijd en heb gisteren een test gedaan, negatief. Heb steken in mn buik, lies en borsten. Wittige doorzichtige afscheiding (sorry ...). Gezien de negatieve test denk ik dat het gewoon mn ongesteldheid is die er aan komt maar zou het toch heel fijn vinden als er iemand is die hier ervaring mee heeft?

wie had deze klachten en was zwanger of werd ongesteld?

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

 ik heb maanden mijn maandstonden gehad toen ik zwanger was. op die manier kwam ik er pas achter na 4 maand, ik had wel andere klachten zoals, korte menstruatie, lichte menstruatiepijn, gevoelige borsten. als dat zo blijft aanhouden ga je toch eens naar de dokter en ja ik was zwanger. later bij de gynecoloog  bleek ik bijna halfweg te zitten. natuurlijk komt het niet zoveel voor maar het kan wel en als het dan net met jou gebeurt... is dat nogal schrikken.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

hallo misschien moet je testen halen die het resultaat al kan zien vanaf 5 dagen voor je menstruatie die zijn extra gevoelig. gr

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden