anoniem

Anoniem 12 jaar geleden 41 reacties

 

Spannend zeg! Al die tijd heb je er samen over gesproken en nu is het dan echt zover.... gestopt met de pil! Vandaag foliumzuur kopen en vast beginnen met slikken en dan maar zien wat er gebeurd! Ik zou het heel erg leuk vinden om dit met een paar leuke mensen te delen, die in het zelfde schuitje zitten! Oja, ik ben behoorlijk allergisch voor woorden als beebje, ongi, klussen etc... wie weet een leuk alternatief? ;)

x Lon

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 41 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

term papers heel nuttig beschikbaar onder de deadline

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jullie hebben zo'n prachtige site. Blijf het goede werk en bedankt voor zo'n prachtige bron. --car games

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wel vreemd hoor, ik heb een stukje tekst gevonden: Menstruatie-achtige buikpijn Menstruatie-achtige buikpijn Een scherpe stekende/zeurende pijn ter hoogte van het schaambot wordt meestal veroorzaakt door de banden (soort spiertjes) waar de baarmoeder mee vastzit aan het schaambod en de stuit. Door de groei van de baarmoeder kunnen die banden overrekt raken wat dit nare gevoel geeft. Het komt vooral vroeg in de zwangerschap voor.   "Het gevoel of je ongesteld moet worden, wordt veroorzaakt door de groei van je baarmoeder. Groeipijn dus"  Het wordt vaak omschreven als een gevoel alsof je ongesteld moet worden. Veel vrouwen zijn bang dat het een eerste teken van een miskraam is. Gelukkig is dat meestal niet zo. Het is in de meeste gevallen juist een goed teken. De banden worden immers opgerekt door de groei van je baarmoeder.Veel zwangeren hebben er vooral vroeg in de zwangerschap last van. Dus kan het betekenen dat ik toch nog zwanger kan zijn?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahahahha inderdaad. Misschien heb je te vroeg  getest wie weet. Gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zo net 2 testen gedaan en duidelijk af te lezen 1 roze streepje van de test dat t goed is uitgevoerd, dus niet zwanger jammer, nou op naar de volgenden ronde...heb nog 9 stuks liggen genoeg in voorraad.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Ladybird, Wat spijtig dat het niet positief is. Maar inderdaad op naar de volgende ronde. Gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zo het is druk geworden hier hihi, Een vraag; Mijn menstruatie is elke keer op tegen de 17de van de maand, wanneer ben ik dan het vruchtbaarst?tussen de 28ste - 1ste dag van de maand ? Wij proberen sinds januari, Ik ben laatst op 14 feb geworden,  was maar 4 dagen waarvan 1 dag hevig. Kan dat zwanger zijn of innestelling betekenen, want heb nu hele rare gevoel in mijn onderbuik netalsof ik ongeslted moet worden? Alvast bedankt, Groetjes Cindy...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Zo heb mij ook maar gelijk aangemeld op dit forum, Bovenstaande bericht is van mij had mij nog niet aangemeld, Groetjes Cindy

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Cindy, Als je cycles 28 dagen is dan is het volgende misschien van toepassing. Meestal ben je vriuchtbaar tussen 14e en de 16e dag gerekend vanaf je 1dag menstruatie. Betreft je menstruatie van 14 februari, het kan inderdaad zijn dat je zwanger bent. ALs jet het zeker wilt weten zou je een test kunnen doen. Succes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Graafjes, Bedankt voor je snelle antwoord oohhw ok kan dus wel zo zijn ok  Ik ga de dip-sticks bestellen hoop dat ik dit weekend in de bus krijg IK dacht als je weer ongesteld bent geworden ben je niet zwanger, omdat ik mij zo raar voel al 2 dagen huilbuien, emotioneel zomaar uit nix en raar gevoel in buik net alsof je ongesteld moet worden maar ben net de 14de geweest dus kan het dus toch zomaar zijn...spannend, Groetjes Cindy.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden