Anoniem 11 jaar geleden 8 reacties

 
hallo iedereen, 

Ik heb nog niet eerder gepost, maar ik kom meteen met slecht nieuws. 
Vandaag bevestiging gekregen dat ik een miskraam heb. 

Bij 5 wk kreeg ik eerst bruine afscheiding. Ik dacht en dat zei de VK ook, kan innestelingsbloeding zijn. Volgende dag werd het donkerbruin. Zelf had ik het gevoel, dit gaat niet goed.
Die avond ging t mis, bij vegen, donker, helder en slijmerig bloed. Daarna kreeg ik er ook buikkrampen( iets erger dan menstruatie pijn) erbij. Ik bleef vloeien, meer dan een normale menstruatie. 
Volgende dag meteen de huisarts gebeld. Mocht die dag even langskomen. Ondertussen waren de bloedingen minder geworden, maar bleef nog wel vloeien, maandverband was nog wel nodig. Ik zelf had al het gevoel dat het een miskraam was, zoveel bloed verliezen zonder vrucht, dat kan niet. En mn borsten waren al paar daagjes daarvoor niet meer opgeblazen.

De symptomen (bloedverlies meer dan ongi. en buikkrampen) wijzen naar een mogelijke miskraam. Maar de huisarts wilde toch nog inwendig mijn baarmoederhals bekijken. Na onderzoek, kon ze niet met zekerheid zeggen of het nou een miskraam was, omdat de baarmoederhals nog dicht was en het was een te vroege stadium van zwangerschap. 
Moest de wachten tot 6 wk om evt. een echo te maken, of er een vruchtje is of wachten dat ik ongesteld wordt. 
Ik had voor mn zelf al in mn hoofd het is een miskraam, ik kwam naar de huisarts voor bevestiging, zodat ik het kon afsluiten. Maar nu was ik er dus onzeker van, omdat zij het niet kon zeggen. 

Nog een week wachten of ik wel een vruchtje heb vond ik lang, dus volgende dag meteen VK gebeld, mocht meteen dezelfde dag komen. 
En ja, bevestigd dat er niks in mijn baarmoeder ligt. 
Nu heb ik rust en leef niet meer in onzekerheid. Ik heb het een plekje gegeven. 
Maar het goede nieuws, ik mag meteen weer beginnen, de 1e dag van bloeding is mn 1e dag menstruatie, dus over 14 dagen dan is t weer actie.

Ik hoop over ruim een maand weer wat te posten met ander nieuws. 
Maar lees met plezier alle jullie zwangerschap verhaaltjes.....
ik wens iedereen een fijne en gezonde zwangerschap toe.

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hai !  Heel vervelend om dit mee te maken !  Hoop dat je binnenkort beter nieuws kan melden !  Suc6 meid ! 

Anoniem 10 jaar geleden

hoi allemaal, ik verwacht ook een mk, maar de probleem bij me dat ik en icsi behandeling heb gedaan dus voel me kapot van binnen,

Anoniem 11 jaar geleden

hoi anoniem,  kben blij voor je dat t nu heel goed gaat. Het gaat vast een goed dit keer. Geniet van elk moment van je zwangerschap.  Gelukkig is de miskraam goed afgelopen. Alles is eruit en bloed ik niet meer. Dus mag meteen weer beginnen.  liefs, angie

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi Angie Ook ik heb bij ruim 6 weken een miskraam gehad. Dit was in juni. Nu ben ik weer ruim twaalf weken zwanger. En heb al 2 echos gehad en alles is goed. Probeer jezelf niet iedere maand gek te maken door te denken dat je zwanger bent als je niet precies op tijd ongesteld wordt..... Mijn tip is ben er niet teveel mee bezig. Ik weet het het is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel sterkte bij het verwerken van dit verlies en succes met het zwanger worden. Hopelijk lezen we snel weer iets van je. Groetjes Linda

Anoniem 11 jaar geleden

ik vind het heel erg voor je. zelf heb ik vorig jaar 2 miskramen gehad 1 in de 6e week en de ander in de 5e week dus ik weet hoe je je voelt. nu een jaar later ben ik weer zwanger nu 11 weken het lijkt allemaal goed te gaan dit keer dus verlies de moet niet ik wens je veel sterkte  liefs esther

Anoniem 11 jaar geleden

Hallo... Wat naar voor je...heel veel sterkte toegewenst, en idd hopen dat je volgende maand goed nieuws mag delen! Nogmaals,sterkte meid... :(

Anoniem 11 jaar geleden

heel veel sterkte en idd hopelijk snel goed nieuws vanuit jullie veel liefs janina

Anoniem 11 jaar geleden

bedankt meiden.....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden