anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 9 reacties

 
Ik hoorde dat je eigelijks 38 weken zwanger bent!! Maar dat ze er 2 weken op rekende! De verloskundige zei namelijk dat ik 8 weken was maar dat klopte niet volgens my gevoel! ze zei dat ik 6 weken geleden bevrucht ben! dus beetje dubbel?! wie weet hier meer over!??!

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik herk het idd ook.. had dit vanaf 36 weken inmiddels 38,2 dus nog heel eventjes! mij vk. zegt dat het door het indalen komt, als het hoofdj beweegt dan voel j dta nou sorry geloof het niet.. het is gewoon dat het bekken soepel aan het maken is.. een teken j lichaaam maakt zich klaar voor de bevalling!!! het is voorla als j in bed lig en gaat draaien en uit/in bed stap!!! wel vervelend.. maar en bevalling is 100000x so erg.. ben met de eerste ingeleid, en nu gewoon natuurlijk bevallen hoop ik hoop dat alles meevalt! iedereen heel veel succes!!! ik zie er heel erg tegeop!! als ik 40 weken ben en het is er niet neem ik wonderolie in!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

JA  ik kan er ook van mee spreken ik ben 38 weken en een dag zwanger en de pijnen zijn soms niet te  houden vooral s avond s in men onderbuik en het draaien is ook niet gemakkelijk ik heb dan ook nog die voorweéen er bij en dan is de vraag nog wanneer gaat dat in gang komen loop al een hele week met 1 cm en nog steeds geen  waarschuwing voor het bevallen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dag dames, Ik heb sinds een week immens veel pijn in mijn bekken (vooral dan aan de voorkant). Stappen verloopt moeizaam, mijn benen opheffen om mij aan te kleden is ook niet echt simpel (naast het feit dat die buik zowat in de weg zit), maar vooral snachts is dit het ergste. Als ik mij wil omdraaien lukt dat gewoon niet van de pijn. Ik moet mijn man wakker maken zodat hij mij kan draaien... Mijn bekken kraken dan ook heel luid en dat kraken doet ook pijn. Heeft er iemand hier tips voor? De gynaecoloog zei dat dit komt doordat de bekken loskomen en dat daar niets aan te doen is, maar het zou toch fijn zijn moest dit iets minder pijn doen. Al een geluk dat dit het einde is...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb het ook en eigenlijk blijft de pijn en de moeite wel hoor. Wat bij mij ietsje helpt is het slapen met een kussen tussen mijn benen, dus als je op je zij ligt (als je daar eindelijk gekomen bent in ieder geval..) dan een kussen tussen je benen leggen, dat neemt bij mij de pijn heel iets weg.. Sterkte!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Anoniem, Ik kan je geen goeie tips geven... Ik heb precies hetzelfde. Ik ben net voorbij de 36wk. Mijn benen voelen zwaar aan, loop al te hijgen bij het traplopen. Een broek aan of uittrekken gaat moeilijk. Al moet ik wel zeggen dat ik het soms te snel wil en eigenlijk gewoon moet gaan zitten op de rand van het bed. dan gaat het wel beter. De nachten zijn op dit moment een ramp. Ik lig ook voor geen meter, mijn buik zit in de weg, lig met 4 kussens overal tussen gepropt, heb ook een voedingskussen ide ik in het begin echt heerlijk vond liggen, maar nu ook effe niet meer. En dat knakken van het bekken is helemaal erg, het geluid, maar ook zeker de pijn die erbij komt kijken. Je voelt je echt oud. (heb ook last van bekkeninstabiliteit) Pffff de baby mag nu wel komen eigenlijk.... Nou suc6 en ik hoop ook dat er wat goeie tips komen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha wow ik heb ook precies hetzelfde. Mijn vk zegt dan zo lekker droog "ja er is een oplossing hoor. Bevallen!" De tip van kussen tussen je benen helpt bij mij ook een beetje maar de bewegingen enz blijven pijnlijk... Hoort er nu eenmaal bij he?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

er word geteld vanaf de 1e dag van je menstruatie, die dagen dat je ongesteld bent kan je niet zwanger worden. meestal vind de eisprong 2 weken na je menstruatie plaats. (bij mij 3 met cyclus van 35 dgn)  die 2 weken tellen ze mee in de zwangerschap. de 1e 2 weken "krijg" je dus al cadeau. dus als jij 6 weken geleden bevrucht bent was je 8 weken geleden ongesteld en ben je dus 8 weken"zwanger

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Tja het hoort erbij enne ik mag van mezelf ook niet klagen over de pijn... Ik zeg elke keer tegen mezelf  dat ik ook nog een bevalling moet overleven... Maar ik moet ook niet te hard voor mezelf zijn... Ik doe wel rustig aan.  

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

tussen 38 en 42 weken word het kindje als volgroeid beschouwd zal dan ook niet meer groeien 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden