anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 8 reacties

 
Hoi iedereen! Ik heb me gisternacht toch iets meegemaakt.. Ik lag lekker te slapen, toen ik ineens wakker werd van helse buikpijn! Het leek heel erg op baarmoederpijn. Alsof ik elk minuut heel erg ongesteld ging worden! Ik kon helemaal niets meer en heb gehuild als een kind. Zelfs mijn vriend opgebeld of hij naar huis wilde komen, hij was op een verjaardag. Ik wist niet meer hoe ik moest liggen, alles deed pijn! 20 minuten later leek het wat beter te gaan gelukkig. We proberen om zwanger te worden, maar we doen het zoals het komt. Dus niet echt heel hard proberen zeg maar. Ben al een tijdje van de pil af. Ik ben nu een week overtijd, heb nu wel steeds van die baarmoederkrampen, alsof ik ongesteld moet worden, maar die blijft dus uit! Wel is mijn periode heel erg onregelmatig, komt misschien omdat mijn lichaam nog moet wennen aan zijn eigen ritme? Ik ben heel erg benieuwd of er nog meiden zijn die dit herkennen..? Graag hoor ik het! Groetjes!

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb ook al een paar dagen steken en krampen in mijn onderbuik, onder mijn navel zeg maar. Terwijl ik net vorige week ongi ben geweest. Nu hebben een helemaal mensen het over baarmoederpijn, maar nu wil ik vragen.. hoe weet je dat die pijn vanuit de baarmoeder komt? het kunnen net zo goed mn darmen zijn. maar het voelt wel anders als de pijn die ik heb als ik ongi ben of last van mijn darmen heb.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik had pijn in mijn onderbuik (van baarmoeder tot navel) en ik heb daarvoor een stuk of 10 neem bladeren met water ( 1 glas water) gekookt en dat water in een glas geschonken en laten afkoelen. Daarna heb ik een beetje van dat water uit het glas in me vagina gezet en die pijn was gelijk verdwenen. En hoe heb ik dat water uit dat glas weggehaald? Met een rietje en aan de bovenkant van dat rietje met mijn duim dichtgemaakt, nadat ik dat rietje in het glas had gezet en met mijn wijsvinger en rietje samen in mijn vagina heel langzaam zo'n 3 cm naar binnen gedaan en dan pas mijn duim van dat rietje weggehaald en zo heb ik het water binnen gekregen. Zo'n halve of 1 eetlepel water gebruiken, omdat het water na het koken heel bitter wordt van die neem bladeren. Ik had twee keer gebruikt, maar bij de eerste keer was die pijn al over. Bitter reinigt het bloed en is misschien bacterië dodend.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ter aanvulling van hier boven genoemde. Neem ( spreek als niem uit) bladeren kun je kopen bij de Indiase winkels die god spullen verkopen. Veel succes ermee.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey, ik was juist op het internet op zoek naar dingen die zo een pijn kunnen veroorzaken. ik had een paar dagen geleden juist na het eten ook zo een pijn. het wilde maar niet overgaan en ik wist dat ik mijn regels niet KON krijgen want ik was juist herbegonnen met mijn pil en had mijn regels de week ervoor al gehad. ook heb ik al een paar jaar geen seks dus een zwangerschap kon het ook niet zijn. ik heb eerst gezocht bij baarmoederkanker maar daar vond ik gelukkig niets dat mijn mpijn zou verklaren. wat toen na een tijd hielp om de pijn te verdoven was warmte. mijn moeder had een flas gevuld met heet water en die heb ik dan tegne mijn onderbuik gehouden.. ik hoop dat zowel voor jou als voor mij dat die pijn niets ergs betekent.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik DENK dat ik deze pijn heb op de laatste dag dat ik ongesteld ben, wanneer het ''afgelopen'' is zeg maar. Het lijkt alsof heel ver/diep in mijn vagina samentrekkende pijnlijke krampen zich afspelen Ik weet niet hoe een wee voelt, maar volgens mij is het zo iets alleen is een wee dan NOG erger Het doet echt super erge pijn en gelukkig heb ik dat gevoel niet vaak en niet lang achter elkaar alleen wanneer ik loop of bezig ben (zittend heb ik nooit last van die pijn) Weet nog steeds niet wat dit precies is en ben er nog nooit voor naar de dokter geweest

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik ben vier keer zwanger geweest waar uit twee mooie meiden zijn gekomen. De pijn die jij beschrijft heb ik dus ook 4 keer ervaren. Ik had dan ook geen testen nodig om te weten dat ik zwanger was. Nu wacht ik met smart op weer zo een pijn want dan komt er weer een droom uit. Zo zie je maar pijn is soms ook fijn. Om te weten of dit bij jou ook zo werkt toch even een test doen. Succes

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ik ben vier keer zwanger geweest waar uit twee mooie meiden zijn gekomen. De pijn die jij beschrijft heb ik dus ook 4 keer ervaren. Ik had dan ook geen testen nodig om te weten dat ik zwanger was. Nu wacht ik met smart op weer zo een pijn want dan komt er weer een droom uit. Zo zie je maar pijn is soms ook fijn. Om te weten of dit bij jou ook zo werkt toch even een test doen. Succes

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

ik had dit zelf ook toen ik bleek zwanger te zijn, ik had het gevoel of moest ik ongesteld worden, maar dat werd ik maar niet. Mijn borsten begonnen ook pijnlijk te worden. Ik heb toen een week later een test gedaan en die bleek positief. Maar ieder lichaam reageert anders. Door de pil heeft het lichaam wel meer tijd nodig om zich weer te herstellen. Ik werd toen pas 2,5 maand later ongesteld. Als je zekerheid wilt, zou ik gewoon een test doen, dan weet je het zeker. Succes met alles. Liefs Richt

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden