anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo Meiden,

ík ben op dit moment 32 weken zwanger en krijg het lichamelijk steeds zwaarder.
Dit komt voornamelijk door een teveel aan vruchtwater (2 liter) en mijn bekkenbanden
zijn ook al erg uitgerekt waardoor ik veel pijn heb in mijn liezen en bovenbenen.
Nu ben ik afgelopen donderdag weer bij de gyn geweest, en hij zei dat ze het nu willen
proberen om onze dochter nog te laten ziten tot 34 weken terwijl het streven eerst 37 weken was.
Het zou sowieso al een keizersnede worden vanwege mijn medische geschiedenis, maar nu vraag
ik mij af of er hier vrouwen zijn die ervaring hebben met bevallen rond 34 weken.
Ik zou graag ervaringen horen, zowel positief als negatief zodat ik me vast een beetje kan voorbereiden
mocht het nodig zijn om haar over 2 weken al te halen.

Groetjes Saskia

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Mag ik vragen in welk ziekenhuis u bent bevallen ivm dat ik dezelfde klachten heb en daarbij ook weeen en ontsluiting en het een ks moet worden maar mijn ziekenhuis helemaal niks doet (zie dat het een hele oude topic is maar hoop dat u mij kunt helpen :))

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Morgen is de grote dag he greeneyes! Heel veel succes, en laat ons weten hoe het gegaan is! Het komt vast allemaal goed! ze klinkt sterk, die kleine meid :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie lieve reacties :) Op dit moment ben ik 34 weken en 3 dagen zwanger en we zijn vorige week weer bij de gynaecoloog geweest voor een groeiecho en gesprek. Onze kleine meid doet het goed gelukkig, ze is alleen wel wat groter als een gemiddeld kindje op deze leeftijd. Ze ligt ongeveer 2 weken voor qua groei en is nu bijna 3 kilo. Dus geen wonder dat ik nu zoveel last heb van mijn buik en liezen. :) Ik heb wel doorgegeven dat ik steeds moeilijker kan slapen en bewegen maar ze geven het toch de voorkeur om haar nog even te laten zitten. Nu moet ik 14 december weer terugkomen en gaan ze dan verder kijken hoe het gaat. Dan zit ik bijna op 36 weken dus da's ook beter voor onze kleine meid.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Ja ik ben ruim 7,5 jaar geleden bevallen op exact 34 weken na eerst nog een week te zijn afgeremd. Daardoor had ik al de 2 injecties gehad om de longen sneller te laten rijpen. Wij kregen een gezonde zoon die 2280 gram woog en 46 cm was. Hij heeft vanaf het begin het heel goed gedaan, zelf standig gedronken had geen infuus nodig of zuurstof, nou begreep ik wel dat het meestal niet zo gaat. Na 1 week mochten wij hem al mee naar huis nemen en dat schijnt helemaal niet vaak voor te komen dat ze met week 35 al thuis zijn zeg maar. Het enigste wat ik als verelend heb ervaren dat ik  zelf totaal geen kraamtijd heb gehad omdat ik heen en weer moest naar het ziekenhuis en dat 3 x per dag. Maar jij krijgt een keizersnee dus jij mag 5 dagen blijven. Het was mijn eerste en dat heb ik helaas moeten missen, maar mocht het gelukkig met mijn 2de wel gewoon mee maken. Voor ons is het al met al heel erg meegevallen  al zeiden de artsen wel meerdere keren per dag dat de kans groot was dat het slechter zou gaan maar gelukkig is dat niet gebeurd. Heel veel succes en laat het allemaal maar gewoon over je heen komen. Heel veel sterkte en positief blijven. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

geen ervaring, kan je alleen maar heet veel succes en sterkte wensen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden