anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 2 reacties

 
Hallo dames, Ik ben weer zo'n ongeruste moeder die haar lichaam niet helemaal vertrouwd.. Had afgelopen weken veel last van hoofdpijn,last van me rug etc.. Bij de verloskundige kwamen ze er achter dat ik hoge bloeddruk had. Ik naar de gynacoloog.. Daar ook hoge bloedddruk,hadden spoor eiwitten gevonden,maar de kleine groeide goed dus er was veder niks om zorgen over te maken,wel moet ik nu elke week terug komen voor controle. Nu had ik 3 dagen terug een half uur lang harde buiken,en ging bespaard met krampen,de pijn scheuten kwamen om de 5 minuten en later was het weer weg.. Daarna niet meer aan gedacht en veder geen last meer van gehad. Tot gister ik ging naar de wc,en moest plassen,en ik veeg af en had ik bruine afscheiding.. Nu durf ik de verloskundige niet te bellen om te vragen wat dit kan zijn.. ook omdat het niet helderrood is,en omdat ik al elke week voor controle kom,voel ik me gelijk zo'n zeur.. Maar nu wou ik toch wel weten eigelijk,waar dit van zou kunnen komen? heb geen gemeenschap gehad,dus dat is al van de baan :) Hoop dat iemand weet wat dit is..en of het niet erg is. Alvast bedankt!

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

maak je geen zorgen! ik heb ergens gelezen dat dit soort dingen voorkomen en dat het niet iets geks is. maar je moet je verloskundige gewoon kunnen bellen! ik bel gewoon als ik me zorgen maak! moet jij ook doen! succes!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Als je je zorgen maakt, moet je altijd je verloskundige bellen. Beter 10x te veel dan 1x te weinig. Ze zijn het gewend om allerlei vragen te krijgen en te beantwoorden en daar moet je gewoon gebruik van maken.  Groetjes, Nina 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden