Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Hallo Dames,

Ik wil weer eens gebruik maken van jullie 'expertise'. Ik ben inmiddels 6,5 week zwanger en heb sinds vandaag lichtelijk bruine afscheiding. Bij mijn urine stras zaten 2 kleine  (4 mm ongeveer ) bruine 'vliesjes' en bij het afvegen weer een zeer lichtbruine afscheiding. Is dit iets om zorgen te maken, of is het 'oud bloed'. Wie heeft er ervaring mee?
Ik heb verder vanaf begin van de zwangerschap af en toe ongesteldheidskrampen, vandaag wel weer. Verder eigenlijk weinig benoemswaardige klachten: borsten voelen tussen lichtelijk en waar gevoelig, per dag verschillend. Maandag is er een consulente bij me geweest van moeders voor moeders. ik heb in ieder geval het hCGhormoon in mijn urine.

Groetjes Jetje 

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Anoniem, Het is toch even afwachten, kan van alles zijn  namelijk. Heb je al een test gedaan?

Anoniem 10 jaar geleden

help ik ben al erg lang bezig om zanger te raken maar lukt helaas niet nu na 27 cyclus dagen grote slijmerige bloedprop en nu steeds al 6dgn lang steeds beetjes bruin afscheiding weet iemand wat dit is? heb altijd een goede regelmatige cyclus en nooit bruin maar helder rood, kan iemand mij iets vertellen?

Anoniem 10 jaar geleden

Ha mensen, Ik heb al een week last van bruine afscheiding, ook vliesjes, zoals jij, Jetje. Ik hield het niet meer, de vorige keer was het een miskraam... Dus mocht ik komen. En...niets aan de hand. Prachtig kindje gezien. Dus, zelfs als je het een hele lange week hebt, kan het meevallen! Succes allemaal en groetjes

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Anoniem: 5 weken niet ongesteld zou niet betekenen dat je te vroeg te test zou doen, vooral als je een gevoelige hebt gebruikt. Al kan het zijn dat het hormoon wat het aangeeft wat minder aanwezig was. Maar als je daarna wel ongesteld bent geweest... lijkt mij dat je niet zwanger bent. En daarna bruine afscheiding, heb je dat niet vaker een paar dagen na je menstruatie?! Maar als je twijfelt, haal je toch nog zo'n test! Succes!

Anoniem 10 jaar geleden

hallo, ik heb een zwangerschapstest gedaan, omdat ik al 5 weken niet ongesteld werd de test gaf negatief aan en ik werd 4 dagen erna ongesteld. Nu zijn we inmiddels 1,5 verder na dat ik ongesteld werd en heb ik heel erg last van die bruine afscheiding zou dit toch kunnen betekenen dat ik zwanger ben en ik de test te vroeg heb gedaan? groetjes.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Jetje, Bruine afscheiding hoeft niets te betekenen zolang je geen helder rood bloed er in hebt zitten. Het kan een innestellingsbloeding zijn of oud bloed. Zou me nu echt nog geen zorgen maken. Zodra je helder rood bloed krijgt zou ik de verloskundige bellen want dan kan het een miskraam zijn. Ik spreek helaas uit ervaring van 3 keer mis. Maar weet uit vertrouwde omgeving dat het ook goed kan gaan. Probeer ondanks je onzekerheid er lekker van te genieten dat je zwanger bent. Gr

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden