anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 74 reacties

 

Heb je het ook al uitgeprobeerd? De Chinese geslachtskalender. Bij mij voorspelde ze een jongen en inderdaad ik verwacht een zoontje. Wat is jouw ervaring hiermee? Klopte de voorspelling bij je wel of niet?

Gr. Zehra

http://www.forumvoorzwangerevrouwen.nl/chinese-geslachtsbepaling-0

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 74 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Heb een vraag ben nu 38 jaar oud en in october is mijn verjaardag 26_10_1977 . Ik wil zwanger worden in juli maar het stond soms krijg jij een jonge en bij andere kalenders staat een meisje .Ik begrijp niet. Kan iemand uitleg geven.?

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Haha nee klopt totaal niet!!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Bij mij klopte het tweemaal. Nu voor de derde keer zwanger en het wordt een jongen volgens de kalender. Ben benieuwd!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

De kalender zegt een jongetje. Maar ik wacht eerst even de geslachtsbepaling van het kindje af, ben benieuwd of het klopt!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bij mij klopt het niet. Volgens de kalender zou het een meisje moeten zijn maar gisteren op de pretecho zeiden ze jongen... nu volgens mij was ze het helemaal niet zeker want het kleintje lag geen seconde stil en de navelstreng lag tussen de beentjes. Op het eind van de sessie zei ze wel van; nu kan je beginnen shoppen. Kweet niet goed of ik haar nu wel of niet moet geloven? Ben gisteren idd wees gaan shoppen maar toch nog altijd neutraal gekocht :-) Wat denken jullie? !

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo,   ik ben nu net 6 weken en 1 dag zwanger en volgens die chinese horoscoop krijgen we een jongen. Je moet toch kijken naar de maand waarin je gemeenschap hebt gehad? We zullen wel zien wat het gaat worden!   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Als ze in eerst instantie twijfelde, zou ik de volgende echo even afwachten. Ik ken zelfs een verhaal van iemand waarbij ze steeds hadden gezegd dat het een meisje werd. Toen werd het geboren en bleek het toch echt een plassertje te hebben!! Allemaal roze dingen gekocht. Maar goed, dat is waarschijnlijk een verhaal uit duizenden waarbij ze het toch mis hadden. Meestal zitten ze wel goed.   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bij mij zei de kalender een meisje, maar de echo zegt heel duidelijk een jongen. Dus bij mij klopt het niet.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Allemaal,   Volgens de kalender zou het een jongen worden maar het is volgens de 20 weken echo toch echt echt echt een meisje!!!!   Veel afwachtplezier!   Liefs Mylène

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

volgens de kalender een jongen, en we krijgen ook een zoontje :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden