anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 2 reacties

 
 Hallo allemaal,

Ik ben een jonge vrouw van 26 jaar. Sinds 1,5 jaar woon ik in deze regio (ben gaan samenwonen met mijn vriend) en hoewel ik wel wat mensen leer kennen via mijn werk valt het toch tegen echt nieuwe contacten op te doen en vriendschappen te sluiten. Zowiezo lijkt het me dus al erg leuk hier wat nieuwe mensen te leren kennen! Maar nu ik 23 weken zwanger ben van ons eerste kindje lijkt het me nog leuker iemand te leren kennen die ook zwanger is en in de omgeving van Papendrecht woont!

Dus lijkt het je ook leuk om contact te hebben plaats dan even een berichtje hier op het forum!

Ben benieuwd!

Liefs Jolien 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi Ik ben 23.5 week zwanger van mijneerstekinde en woon met mijn man in Hank.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hee hallo daar, Ik ben 25 en net bij mijn vriend ingetrokken en ken hier nog bijna niemand. Ik ben op het moment 13 weken zwanger ook van ons eerste kindje. Ik woon in Gorinchem, niet echt naast de deur maar wel in de regio. Het is idd leuk om je ervaringen van de zwangerschap met elkaar te kunnen delen. In mijn omgeving ben ik of de oudste of de jongste en heb dus weinig leeftijdgenoten om ervaringen mee te delen. Het lijkt me leuk om in contat te komen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden