anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 2 reacties

 
Hoi meiden,

al voordat ik ongesteld moest worden had ik ongesteldheidsbuikpijn. Nu heb ik sinds deze week af en toe een keiharde steek. Net een naald die in me buik prikt. dat duurt ongeveer een seconden of 2. heb gelezen dat je vanaf de 6e week al banden pijn kunt krijgen en dat lijkt op die steek. Ik zit nu in de 6e week dus dat kan kloppen..maar ik heb af en toe ook opeens een hevige kramp van ong 10 sec en dat trekt dan langzaam weer weg. Dit is anders dan ongesteldheidsbuikpijn, maar herkent iemand dit?


Liefs Demi

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo demi ik heb t zelfde van die steken en die zijn maar even he en heb nu al pijn in me rug maar weet niet hoelang ik zwanger ben denk zelf 7 weken maar moet nog een test halen en ben een maand geleden nog ongesteld geweest maar heb sinds een week zeg maar gevoelige borsten en steken

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Demi... Ja dat had ik ook op 6 weken. En denk niet dat het iets is om zorgen over te maken, ik kom vandaag van de vroedvrouw, en alles gaat goed. Ben nu 13 weken en de kleine had het duimpje in dat piepkleine mondje! Het schrok zelfs even van een hard geluid! Als je twijfelt, bel je vk of dokter op, twijfelen is een slechte invloed op de baby!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden