Anoniem 11 jaar geleden 4 reacties

 

Meiden, iedereen zegt dat er niets mooier is dan zwanger zijn......nou de eerste drie maanden vind ik killing....je weet niet waar je aan toe bent en de symptomen ervaar ik niet als erg prettig. Het enige waar ik reuze trots op ben is dat er inderdaad een klein mensje in mij groeit. Maar de reden waarom ik even de mening van iedereen wil peilen is vanwege het volgende; ik ben zooooo ontzettend moe, 's middags om 14.00 uur ben ik helemaal gebroken en wil ik alleen maar slapen.....jammer joh, dat kan niet want ik werk 40 uur. Daarnaast heb ik een zeer druk sociaal leven... Nu is mijn vraag; ik lust geen koffie, dus ik drink een red bulletje rond dat tijdstip om de dag ook maar enigzins door te komen. Ook heb ik begrepen dat dit heel erg slecht is. Zijn er andere manieren om wakker te blijven?? Ik ben nu 10 weken zwanger, dus de vermoeidheid blijft nog wel even....... Ik lees het graag van jullie!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 11 jaar geleden

ginseng thee, of jiaogulan thee te verkrijgen in chinese/ toko.

Anoniem 11 jaar geleden

klinkt stom, maar blijf elke keer als je op de toilet zit wat langer zitten. Even rustig je ogen dicht, rustig doorademhalen, voeten goed op de grond...geloof me..niemand stoort je wanneer je daar zit en je kunt wel af en toe wat uitrusten!

Anoniem 11 jaar geleden

nee redbull drink ik absoluut niet.. ik heb ook net als jij een hele drukke baan.. waarbij ik haast in slaap val rond de middag.. het is gewoon even doorzetten

Anoniem 11 jaar geleden

Probeer zoveel mogelijk wat rustmomentjes te pakken. Een redbull is niet aan te raden hoor! Vooral dagelijks..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden