anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 2 reacties

 
Sinds 2 dagen weet ik dat ik zwanger ben van ons 2e kindje. Onze zoon was 2 dagen geleden precies 4 maanden. Wij wilden allebei wel graag een 2e kindje maar dat het zo ontzettend snel zou gaan hadden we nooit verwacht. Ik ben eind oktober 2010 uitgerekend 4 dagen nadat mijn zoon 1 jaar wordt. Bij mij begint nu dan ook de twijfel toe te slaan,kan ik het wel aan ook om lichamelijk direct alweer zwanger te zijn en zal onze zoon niets te kort komen want die is ook nog zo klein. Zijn er dames die hier ervaring mee hebben?

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Nee joh, dat is helemaal geen probleem!!! De kunt niet voor niks zo snel alweer zwanger worden, de natuur maakt daar geen foutjes in! Voor jezelf kan het zwaarder zijn, omdat je nog een kleintje hebt rondlopen (of waarschijnlijk dan nog rondkruipen ;) maar daar zitten ook voordelen aan; geen grote broer die midden in de peuterpuberteit zit! Ik ben ook een paar maanden na de bevalling (bewust!) weer zwanger geworden van de tweede. Geweldig als ze zo dicht op elkaar zitten, hopelijk worden het later de beste vriendjes! De derde zwangerschap hoop ik overigens ook binnen een paar maanden in te gaan! Ik kan me voorstellen dat je niet wilt dat je oudste zoon iets tekort komt, maar hoe doen mensen dat dan met een meerling? En als je zoon een jaar ouder zou zijn, zou hij dan minder 'tekort' komen? Hij zal toch moeten wennen aan het delen van de aandacht, des te jonger, des te makkelijker lijkt me! Extra vitamines heb je vast nodig, maar dat heb je toch wel als zwangere vrouw. Geniet ervan en maak je niet druk, nergens voor nodig!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi, Ik weet dat de vruchtbaarheid na een bevalling toeneemt. Dit komt omdat de baarmoedermond door de bevalling een wat grotere opening heeft dan vroeger. Er kunnen nu meer zaadjes naar binnen. Echter is het zo dat het voor je eigen lichaam niet zo best is. Je lichaam heeft ongeveer 4 jaar tijd nodig na een bevalling om zich te herstellen en genoeg op te bouwen voor een volgende zwangerschap. Misschien heb je nu extra vitamines nodig. Maar dat kun je het beste bespreken met je verloskundige of huisarts. Ik wens je verder een fijne zwangerschap en bevalling toe en veel plezier met je kinderen. Gr. Zehra

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden