Anoniem 11 jaar geleden 1 reactie

 
Hallo allemaal, Ik heb een leuke boekentip! Heavy Shit! is de titel en het is echt een ontzettend fijn boek. Het is een boek vol met grappige anekdotes en goeie tips. Elke dag lees ik er een stukje uit bij het ontbijt en in mijn pauze, en ik lig echt diverse keren in een deuk. Het is geschreven door twee jonge moeders die nuchter en eerlijk over zwangerschap en ouderschap schrijven en alles wat daarmee samenhangt. Juist door die nuchterheid en eerlijkheid is dit ontzettend grappig, maar zeker ook informatief. De twee auteurs belichten alle kanten, dus ook de downsides van het ouders zijn. Voor mij is dit boek echt een goeie koop geweest en daarom wil ik het alle andere jonge moeders niet onthouden :-). Hierbij de link naar het boek op internet: http://www.uitgeverijsijthoff.nl/component/option,com_books/task,book/id... Groet, Lydia

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb een soortgelijk boek gelezen en die was minstens zo leuk. Het heet: Help, ik ben moe(der), een hilarische en nuchtere kijk op het jonge moederschap. Ik heb jonge kinderen en dit was voor mijn een en al herkenning en erg komisch beschreven.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden