anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 6 reacties

 
Ik ben voor het laatst rond 24 januari ongesteld geweest en heb 28 januari voor het eerst met mijn nieuwe partner sex gehad. 3 dagen daarna ben ik met de pil begonnen na deze ongeveer een jaar niet gebruikt te hebben. Ik had ongeveer dinsdag of woensdag ongesteld moeten worden maar ben dit niet geworden. Sinds een dag of 3/4 doen mijn borsten enorm pijn, net alsof ze groeien en ik ben deze hele week al doodmoe. Als ik gewoon op de bank een tijdschrift lees val ik meteen in slaap. Vanmorgen heb ik een test gedaan en deze was positief. Kan het echt dat ik al zo snel zwanger ben?? De laatste keer dat ik met iemand anders sex heb gehad was vorig jaar juli dus daar is het zeker niet van. Het stomme is ook dat ik eigenlijk gewoon al een dag of 2 weet dat ik zwanger ben, iets in mijn hoofd zegt het. Maar na de test vanmorgen en wat lezen op verschillende sites ben ik een beetje in de war. Kan het echt dat het al zo snel raak is?

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Er staat bij de gebruiksaanwijzing van de pil toch duidelijk dat je de eerste maand dat je begint nog vruchtbaar bent..

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Een positieve test is toch echt zwanger! Je schreef nieuwe vriend.... Hoe reageert je vriend hier op? En hoe voel jij je zelf?

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Het probleem is op dit moment dat ik niet in Nederland woon maar in Egypte. Ik heb inmiddels ook een bloedtest gehad en die bevestigde idd ook dat ik zwanger ben. Hij wil het kind niet en zelf weet ik het allemaal niet zo. Ik ga iig volgende week terug naar Nederland en er over nadenken wat ik wil en wat de mogelijkheden zijn.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Je hebt dus voordat je begonnen bent met de pil, sex gehad? Ja dan kan het gewoon. Maar ben je daarna verder gegaan met slikken? Dit kan slecht zijn voor het kind.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Ja ik ben daarna verder gegaan met de pil gebruiken, gewoon tot de stopweek. Ik heb net nog 2 testen gedaan van 2 verschillende merken en wederom beide positief dus neem aan dat het waar is. desondanks vind ik het nog steeds een beetje vreemd

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Mij lijkt het niet zo vreemd. Want je hebt sex gehad voordat je aan de pil bent begonnen. Dus dit wil zeggen dat je nog vruchtbaar was en dat het niet veilig is geweest. Maar ik zal een afspraak maken met de huisarts als ik jou was. Zij kan aangeven wat je moet regelen voor de 10e week van je zwangerschap. En nog belangrijker: een bloedtest laten maken om na te gaan of je echt zwanger bent en of de pil nog invloed heeft gehad op je kind. Mijn tante is zwanger geraakt tijdens het slikken van de pil en was hiervan niet op de hoogte totdat ze pijn kreeg. Is naar de arts gegaan en bleek dat ze zwanger was. Ze kreeg toen schokken om weeën op te wekken want het kind was helemaal misvormd door de pil en moest eruit. Het was een jongetje en ik heb het gezien. Heel het hoofd leek net op een alien. Ik vertel het niet om je bang te maken maar nou je aan het begin bent van je zwangerschap let er op. En zeker naar de dokter gaan. Veel succes verder en hoop voor je dat alles goed gaat en je een gezonde kindje mag krijgen. Gr. Zehra

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden