Anoniem 8 jaar geleden

 
Hoi hoi Ben benieuwd hoe de aanstaande vaders reageerden op het grote nieuws, en hoe ze er nu tegenover staan? Mijn man was even een dag inshock, wilde er liever niet over praten, vooral omdat het niet bepaald gepland was. Maar na een dag draaide hij wat bij, en nu is ie overbeschermend! Ik "mag" geen junkfood eten, moet oppassen hoe ik lig (mag niet op mijn buik liggen haha), soms maakt ie me stapelgek haha! Hoe reageerden die van jullie? En was het gepland of niet?
 
avatar Anoniem

Anoniem 1 jaar geleden

Heb het ook aan mijn vriend vertelt vorige week hij heeft me gwn buiten gezet en dat zonder enige reden oké de kleine is nie gepland ma je moet er toch over kunnen praten ik ben er 25 en hij wel maar 20 dus geen idee wat er nog komt in de relatie nooit ruzie gehad dus kweet even nie waar ik sta kweet wel dat wat hij ook beslist ik de kleine graag wil houden i

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Mijn vriend is helaas niet zo positief, ik geloof niet dat hij het wat vindt. Terwijl hij er ook voor gekozen heeft...

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

We waren al een tijdje bezig en het wilde nog niet echt lukken, vooral omdat ik zo'n onregelmatige cyclus had.  Nu zo'n twee weken geleden had ik zere borsten en was in de veronderstelling dat ik zo'n 2-3 dagen over tijd was. Ik dacht: ik doe gewoon een test, we zien wel. Ik had het niet aan mijn partner verteld om teleurstelling te voorkomen. De test was al vrij snel positief. Ik kon het gewoon niet geloven! Ik dacht echt dat ik het verkeerd had gedaan. Zonder nog maar iets te vertellen aan mijn man heb ik 's avonds weer een test gedaan. Ook deze was positief. Pas nu durfde ik een klein beetje te geloven dat ik echt zwanger was! Al in het begin dat we aan het klussen waren heb ik een klein cadeautje gekocht voor het moment dat ik echt zwanger zou zijn. Ik wilde het mijn man op een originele manier vertellen. Ik heb toen het cadeautje samen met de beide tests ingepakt en aan hem gegeven. Het duurde echt even voor hij doorhad waar het om ging! Het was zo een bijzonder moment! We zijn allebei intens gelukkig en mijn man is ontzettend lief en beschermend (nu al). Ik hoop dat hij dit de rest van mijn zwangerschap ook blijft! Haha!  We hebben het al aan onze ouders verteld en kunnen haast niet wachten om het aan de rest van onze familie en vrienden te vertellen! 

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik was een beetje bang om een test te doen en bleef onszelf maar vertellen; morgen word ik ongesteld. Ik was al een paar dagen anders, misselijk, kon moeilijk op gang komen 's ochtends en snel moe, dus m'n man was heel erg overtuigd van een positieve uitslag. De eerste zwangerschapstest die ik ooit gedaan heb meteen positief (na vier dagen overtijd) en m'n man en ik helemaal door dolle heen. Hij blijft blij, is heel voorzichtig met me en weer helemaal verliefd!  Een superleuke nieuwe fase van ons huwelijk   Ons kindje is zeker gewenst, niet tot in de puntjes gepland, we dachten meer; laten we het eens een maandje proberen. En hoppa; meteen zwanger! 

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Mijn man vind het geweldig! Dat was bij de vorige ook zo. Hij belt me een paar keer per dag hoe ik me voel en hoe alles gaat. Hij wilde er ook telkens zelf bij zijn als ik een test deed.

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Jaa ik vond het zo lief dat ie zo reageerde haha..  Ik maak me ook geen zorgen hoor.. het is meer het idee van wat gaat er allemaal op me af komen..  en wat staat me nog te wachten! Dankjewel trouwens :)    

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Stephanie    Gefeliciteerd met je zwangerschap en ja wat er allemaal op je af gaat komen dat is zowiezo elke zwangerschap anders, maar ik heb de eerste zwangerschap echt up's en downs gehad en had vooral last van de hormonen. Toen wij besloten om  voor een 2de kindje te gaan heb ik besloten vooral veel te gaan genieten (ook omdat het voor ons zeer waarschijnlijk ook de laatste is) Ik heb tot nu toe niet heel veel last gehad van de hormonen en ook heb ik niet de zelfde klachten van andere kwaaltjes maar wat ik het aller moeilijkst vond tot nu toe is dat ik afgelopen week heb moeten beslissen om te stoppen met mij werk, maar ook dit heb ik al geaccepteerd dat het niet anders is. Mag gelukkig binnenkort wat aangepast werk doen op kantoor. (werk in de thuiszorg) Dus helemaal thuis zitten hoeft gelukkig nog niet.   Groetjes Marina

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo.. Sommige mannen kunnen idd behoorlijk aso reageren als ik dat zo lees! En andere zijn weer superblij! Bij ons was het ook totaal niet gepland vooral omdat we pas kort samen zijn. Maar absoluut wel van harte welkom.. toen ik het mijn vriend vertelde zei die tegen de hond.... We krijgen puppys hahahaha:D Voor mij was het wel even schrikken.. voor de eerste keer mama worden is niet niks natuurlijk, maar we zijn er nu wel allebei hartstikke blij mee en de opa's en oma's ook gelukkig!!!    

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

haha we krijgen puppies..wat leuk dat ie zo reageerde! En ja mama worden is heel wat om te verwerken, maar het is het zo dubbel en dwars waard... En moederinstinct helpt ook veel hoor, dus niet te veel zorgen maken :) Gefeliciteerd trouwens!

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Mijn vriend was door het dolle heen! Maar wij waren dan ook al ander half jaar bezig met proberen. Uiteindelijk het laatste half jaar via het ziekenhuis moeten doen. Mijn vriend let inderdaad ook heel erg op wat ik doe, mag niet van m tillen of bukken. Zorgt dat ik compleet verzorgt word qua eten en drinken. Legt constant zijn hand op me buik en dat soort dingen meer:P. Ik vind het helemaal geweldig dat hij zo met de zwangerschap bezig is, maar aan de andere kant kan hij soms ook overdrijven.

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Alweer een beetje een ouder topic maar wou toch nog eventjes reageren :-) Bij ons was het totaal niet gepland. we hadden het er al eens over gehad maar hij wou nog graag een jaar of 2 wachten. toen ik 4 dagen over tijd was heb ik toch maar eens een test gehaald. en jah hoor. hij was positief. Ik was ontzettend blij maar ik wist niet zo goed hoe ik het mijn man moest vertellen omdat ik wist dat hij het liever nog niet wou ook al had hij wel gezegd van als het komt is het hartstikke welkom maar liever nog niet.. tijdens het eten was ik erg stil en vroeg hij wat er aan de hand was. ik heb het hem toen verteld en hij viel helemaal stil. de eerste dagen daarna heeft hij me ook zo'n beetje genegeerd.  Na 3 dagen was ik dat wel zat en hebben we er uitgebreid over gesproken. hij vertelde dat hij gewoon heel erg aan het piekeren was over hoe het nu verder moest omdat hij eigenlijk op zoek was naar een andere baan en niet wist of dit nog wel zou kunnen.  na het gesprek is hij helemaal omgeslagen en is er zorgzaam. hij zorgt ervoor dat ik genoeg drink (iets wat ik nog nooit gedaan heb), aait al vaak over mijn buik, komt bijna elke avond aanzetten met het potje foliumzuur en is er helemaal van overtuigd dat we een zoon krijgen. Ben ontzettend blij dat hij nu aan het idee gewend is en nu ook erg blij is!

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi anne! Dat is lief van hem dat hij zo bezorgd is om jou en jullie kindje! Geniet van je zwangerschap

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi hoi  Onze eerste zwangerschap was niet gepland (voor mij wel gewenst) ik had onregelmatige mensturatie ik was dus al 2 weken overtijd toe ik mijn test deed. De hond van ons deed al wel behoorlijk raar dus we dachten het wel een beetje. Ik riep al ongeveer een halve week van volgens mij ben ik zwanger of zo, en mijn vriend zo van ja maar je bent zovaak 2 of 3 weken overtijd en als je dan een test doet is die negatief dus je wacht nog maar mooi een paar dagen, maar ik had geen geduld dus op een middag dat ik vrij was heb ik test gekocht en thuis meteen gedaan en het was echt raak ik kon het zelf nauwelijks geloven, ook omdat ik toch een beetje vanuit was gegaan dat ie toch negatief zou zijn dat had ik immers al vaker mee gemaakt. Ik heb gelijk mijn vriend gebeld en die was in eens helemaal stil aan de andere kant van de telefoon whahahaha. Verder was hij wel blij maar hij kon zich er helemaal niks bij voorstellen en heeft ook een beetje (na mijn gevoel) de kop in het zand gestoken hij ging gewoon verder met wat hij deed en klaar. Hij ging niet elke afspraak van verloskundige mee, de echo heeft hij 1 keer moeten missen hij kon echt geen vrij krijgen maar omdat het om een groei echo ging vond ik dit ook niet zo erg. Vanaf week 35 ben ik bij Gyn terecht gekomen en daar ging hij wel altijd mee.  De zwangerschap van nu is wel gepland en hij was nu wel erg blij hij is ook iets behulpzamer als bij de eerste zwangerschap. Groetjes Marina

avatar Anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi! Nou bij mij ging het zo: ik had al het hele weekend zere borsten en verwachte mijn menstruatie. Toen deze uitbleef, dacht ik zondagavond: ik doe morgen een test. Maar ik was het eigenlijk een beetje vergeten dat ik me dat had voorgenomen. Dus toen mijn vriend net de deur uit was naar zijn werk en ik in bed lag te doezelen, dacht ik er pas weer aan toen ik moest plassen. Toch maar dat testje gedaan... En positief! Ik heb van blijdschap onder de douche staan huilen, want we waren al twee jaar bezig! Ik moest helemaal wachten tot hij terug was van zijn werk, want ik wilde het perse live vertellen. 's Middags nog een test gedaan (ander merk) en die was ook positief. Dus toen hij eindelijk thuis kwam heb ik hem niet eens de kans gegeven zijn jas uit te trekken... Ik MOEST het vertellen... Zijn eerste reactie was: "Hoe kan dat nou zo ineens?", wat natuurlijk hylarisch is.... maar ja, na twee jaar niets, is het ook zo onwezelijk! 's Avonds gingen we nog even op pad en toen zei hij vlak voor het weggaan: "Zijn jullie er klaar voor?" En dat was zo fijn om te horen! Nou zo ging het dus bij ons. Groetjes, Fay

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Afgelopen vrijdag belde ik hem vrij verdrietig op, en zwaar in shock; IK BEN ZWANGER!! En hij was ook net zoals ik in shock, dit omdat het niet gepland is, en een ongelukje is! Wel een bijzondere, en van de schrik bekomen is hij door het dolle heen!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij waren al drie maanden bezig en was bij elke negatieve test toch wat teleurgesteld. Mijn menstruatie is altijd heel onregelmatig geweest, dus ben na het stoppen met de pil, maar 1 keer ongesteld worden. Op 10 juni ging ik trouwen dus ik had begin mei ook zoiets van: ik vind het prima dat ik nog niet zwanger ben, dan kan ik op mijn vrijgezellenfeest en bruiloft nog lekker drinken en roken, en daarna zien we wel weer verder. Ik denk dat het scheelde dat ik het los heb gelaten, want een paar weken later had ik enorm zere borsten. Op een avond had ik het erover met mijn vriend, die zei dat ik misschien toch wel zwanger was. Ik zei: tja, het zal heus wel niet, maar ja, anders doe ik morgen voor de zekerheid toch maar een test. De volgende ochtend toen ik wilde gaan plassen vroeg ik aan mijn vriend: zal ik het wel doen of niet? Hij zegt: tja, doe nou maar, voor de zekerheid. Dus ik een test doen. Ik legde hem weg en was lekker een boekje gaan lezen. Na een aantal minuten toch even de test gepakt en tot mijn grote verbazing: 2 streepjes! Het eerste wat ik dacht: 'goh, die testen werken dus écht'. Mijn hart zat in mijn keel en ben naar boven gerend, waar mijn vriend weer half lag te slapen. Ik gooide de deur open, bleef daar zo'n beetje half staan en zei: ik ben zwanger! Hij reageerde eigenlijk niet echt, was in de war maar ook slaperig en kon het ook niet helemaal geloven. Hij was wel heel blij! Eigenlijk geloofde hij het pas echt toen ik mijn eerste ochtendmisselijkheid had. Dat ik al weken superzere borsten had en heel erg moe was, was blijkbaar niet genoeg bewijs voor hem! En bij de eerste echo was hij helemaal 'om'! Nu is hij heel lief en doet allerlei extra klussen in huis waar ik niet aan toekom omdat ik zo moe ben. Heel lief!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

was heelemaal gepland    maar na de eerste ronde al raak dat was niet gepland hahaha was een beetje uitgegaan van halfjaar tot een jaar dat het zou duren eer het raak was. en mijn man ging nog naar het buitenland voor zijn werk dus ik verwachte pas na dat hij terug was echt te gaan klussen  , had er al heelemaal zin in had uit gezocht hoe je dat moest uitrekenen en alles hah had een speciaal schriftje er voor gekocht en alles toen hij 1,5 weken weg was voelde ik me op een avond zoo raar hahaha had rillingen en me borsten deede zeeer  dus ik dacht eerst   aa fijn ik ga ziek worden maar ik had geen koorts  dus uit nieuwschierigheid die avond nog een test gedaan (kon ik gelijk mooi kijken hoe dat moest) die was dus dik posi..... ojee      en me man is er niet  wat moet ik nu????????????  heb hem toen wakker gebeld na veel wikken en wegen (wand wist dat het nacht was bij hem)  en heb hem gelijk toe ge zecht de cam aan tezetten vanzijn laptop en via skype zag hij toen zelf de test   hahahhha    hij was zoo blij heeft gelijk zijn moeder en vader gebeld terwijl ik nog op de ca m was met hem en ik toen mijn auders hahahahah was prachtig..... hij heeft gelijk daar geen oog meer dicht gedaan en was ook heel blij toen hij weer naar huis mocht ahhaahhah was echt een droom.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

wat een ontzettend leuk verhaal! hoe lang moest hij weg voor zijn werk?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat leuk! Was het gepland? Fijne zwangerschap gewenst!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het was wel gepland, maar na veel wikken en wegen, mitsen en maren....en nu vindt ie het helemaal geweldig :)

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden