anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 42 reacties

 
Hoi hoi Ben benieuwd hoe de aanstaande vaders reageerden op het grote nieuws, en hoe ze er nu tegenover staan? Mijn man was even een dag inshock, wilde er liever niet over praten, vooral omdat het niet bepaald gepland was. Maar na een dag draaide hij wat bij, en nu is ie overbeschermend! Ik "mag" geen junkfood eten, moet oppassen hoe ik lig (mag niet op mijn buik liggen haha), soms maakt ie me stapelgek haha! Hoe reageerden die van jullie? En was het gepland of niet?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 42 reacties.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Heb het ook aan mijn vriend vertelt vorige week hij heeft me gwn buiten gezet en dat zonder enige reden oké de kleine is nie gepland ma je moet er toch over kunnen praten ik ben er 25 en hij wel maar 20 dus geen idee wat er nog komt in de relatie nooit ruzie gehad dus kweet even nie waar ik sta kweet wel dat wat hij ook beslist ik de kleine graag wil houden i

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mijn vriend is helaas niet zo positief, ik geloof niet dat hij het wat vindt. Terwijl hij er ook voor gekozen heeft...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

We waren al een tijdje bezig en het wilde nog niet echt lukken, vooral omdat ik zo'n onregelmatige cyclus had.  Nu zo'n twee weken geleden had ik zere borsten en was in de veronderstelling dat ik zo'n 2-3 dagen over tijd was. Ik dacht: ik doe gewoon een test, we zien wel. Ik had het niet aan mijn partner verteld om teleurstelling te voorkomen. De test was al vrij snel positief. Ik kon het gewoon niet geloven! Ik dacht echt dat ik het verkeerd had gedaan. Zonder nog maar iets te vertellen aan mijn man heb ik 's avonds weer een test gedaan. Ook deze was positief. Pas nu durfde ik een klein beetje te geloven dat ik echt zwanger was! Al in het begin dat we aan het klussen waren heb ik een klein cadeautje gekocht voor het moment dat ik echt zwanger zou zijn. Ik wilde het mijn man op een originele manier vertellen. Ik heb toen het cadeautje samen met de beide tests ingepakt en aan hem gegeven. Het duurde echt even voor hij doorhad waar het om ging! Het was zo een bijzonder moment! We zijn allebei intens gelukkig en mijn man is ontzettend lief en beschermend (nu al). Ik hoop dat hij dit de rest van mijn zwangerschap ook blijft! Haha!  We hebben het al aan onze ouders verteld en kunnen haast niet wachten om het aan de rest van onze familie en vrienden te vertellen! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik was een beetje bang om een test te doen en bleef onszelf maar vertellen; morgen word ik ongesteld. Ik was al een paar dagen anders, misselijk, kon moeilijk op gang komen 's ochtends en snel moe, dus m'n man was heel erg overtuigd van een positieve uitslag. De eerste zwangerschapstest die ik ooit gedaan heb meteen positief (na vier dagen overtijd) en m'n man en ik helemaal door dolle heen. Hij blijft blij, is heel voorzichtig met me en weer helemaal verliefd!  Een superleuke nieuwe fase van ons huwelijk   Ons kindje is zeker gewenst, niet tot in de puntjes gepland, we dachten meer; laten we het eens een maandje proberen. En hoppa; meteen zwanger! 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mijn man vind het geweldig! Dat was bij de vorige ook zo. Hij belt me een paar keer per dag hoe ik me voel en hoe alles gaat. Hij wilde er ook telkens zelf bij zijn als ik een test deed.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jaa ik vond het zo lief dat ie zo reageerde haha..  Ik maak me ook geen zorgen hoor.. het is meer het idee van wat gaat er allemaal op me af komen..  en wat staat me nog te wachten! Dankjewel trouwens :)    

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Stephanie    Gefeliciteerd met je zwangerschap en ja wat er allemaal op je af gaat komen dat is zowiezo elke zwangerschap anders, maar ik heb de eerste zwangerschap echt up's en downs gehad en had vooral last van de hormonen. Toen wij besloten om  voor een 2de kindje te gaan heb ik besloten vooral veel te gaan genieten (ook omdat het voor ons zeer waarschijnlijk ook de laatste is) Ik heb tot nu toe niet heel veel last gehad van de hormonen en ook heb ik niet de zelfde klachten van andere kwaaltjes maar wat ik het aller moeilijkst vond tot nu toe is dat ik afgelopen week heb moeten beslissen om te stoppen met mij werk, maar ook dit heb ik al geaccepteerd dat het niet anders is. Mag gelukkig binnenkort wat aangepast werk doen op kantoor. (werk in de thuiszorg) Dus helemaal thuis zitten hoeft gelukkig nog niet.   Groetjes Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo.. Sommige mannen kunnen idd behoorlijk aso reageren als ik dat zo lees! En andere zijn weer superblij! Bij ons was het ook totaal niet gepland vooral omdat we pas kort samen zijn. Maar absoluut wel van harte welkom.. toen ik het mijn vriend vertelde zei die tegen de hond.... We krijgen puppys hahahaha:D Voor mij was het wel even schrikken.. voor de eerste keer mama worden is niet niks natuurlijk, maar we zijn er nu wel allebei hartstikke blij mee en de opa's en oma's ook gelukkig!!!    

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

haha we krijgen puppies..wat leuk dat ie zo reageerde! En ja mama worden is heel wat om te verwerken, maar het is het zo dubbel en dwars waard... En moederinstinct helpt ook veel hoor, dus niet te veel zorgen maken :) Gefeliciteerd trouwens!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mijn vriend was door het dolle heen! Maar wij waren dan ook al ander half jaar bezig met proberen. Uiteindelijk het laatste half jaar via het ziekenhuis moeten doen. Mijn vriend let inderdaad ook heel erg op wat ik doe, mag niet van m tillen of bukken. Zorgt dat ik compleet verzorgt word qua eten en drinken. Legt constant zijn hand op me buik en dat soort dingen meer:P. Ik vind het helemaal geweldig dat hij zo met de zwangerschap bezig is, maar aan de andere kant kan hij soms ook overdrijven.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden