anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 8 reacties

 
hallo allemaal, ik ben nu als het goed is 8 weken en 4 dagen zwanger. dit wordt ons tweede kindje. wij hebben al een zoontje van 21 maanden, echt een heerlijk ventje. 29 april krijg ik mijn eerste echo, daar heb ik echt super veel zin in!!!! ook of de uitgerekende datum klopt. patricia

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Wat leuk gefeliciteerd! Ook foto's makan van je buik, ondanks de drukt met je 1e kindje ;) Zag bij Babyhive een leuke actie om een gratis fotoshoot te winnen. Wel bijzonder met je kleintje naast je en 1 in je buik. Fijne zwangerschap, groetje Katrina

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Heee... Ik ben ook 25 november uitgerekend...

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hallo, ik ben ook uitgerekend voor 25 november 2010. Het zal mijn vierde kindje worden. Veel succes

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Gefeliciteerd! ik ben 24 nov.2010 uitgerekend. Het is voor ons de eerste....super spannend allemaal, maar wel erg gaaf. Geniet ervan.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi meiden, Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en vroeg me het volgende af; Hoe zit het eigenlijk met de uitgerekende datum? Houden ze de datum van je laatste menstruatie aan of de datum waarop je je ovulatie hebt gehad (als je dat tenminste weet)? 22 maart was voor mij de eerste dag van mijn laatste menstruatie, maar heb een lange(re) en zeer onregelmatige cyclus. Volgens de laatste menstuatie zou ik namelijk nu in mijn zevende week zijn en 27 december uitgerekend zijn, maar ik weet dat ik op 11 of 12 april 2010 mijn ovulatie heb gehad, heb namelijk z'n ovulatietest gedaan en dan is het vanaf je ovulatie nog 38 weken tot aan de uitgerekende datum. Zit ik nu in mijn zesde week en kom ik dus uit op 2 of 3 januari, wat volgens mij het juiste is, of rekent een verloskundige toch anders?? Wie oh wie weet hoe het zit en waar de verloskudige vanuit gaat? Misschien een beetje een suffe vraag, maar het lijkt me zo leuk om het te weten, zodat ik de ontwikkeling een beetje kan volgen voordat ik na al die weken wachten eindelijk mijn echo bij de verloskundige heb ;) Moeilijk hoor om zo lang te wachten en het ook nog aan niemand te vertellen... hihi Liefs L.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Gefeliciteerd! Zelf ben ik 21 november uitgerekend en afgelopen donderdag eerste echo gehad. Het is mij eerste kindje, dus het was allemaal heel spannend. Hartje klopte en het kindje was al veel aan het bewegen. Zit nu in het begin van week 12 en twijfel heel erg of ik het al aan iedereen ga  vertellen. Wil het wel heel graag, maar misschien is het toch nog wat te vroeg?

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik ben precies een maandje achter je aan ;) 25 December! Eerste kerstdag!!! Haha vraag me niet hoe dat geplant is ;) Echt spannend, het word de eerste voor ons :) Bij de vorige heb ik met 6week een miskraam gehad. Dus als deze 6week voorbij zijn (zaterdag) ben ik vast gerust. Ik begin net als de vorige x al weer last te krijgen van buikkrampen en misselijkheid gelukkig maar heel licht. Alles is dragelijk, alleen soms vervelend;) Veel plezier en geluk!

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Gefeliciteerd en geniet ervan!:D

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden