anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo allemaal,

Ik ben 22,5 weken zwanger en heb een flinke buik. Zelf ben ik ook niet zo heel groot (1.53m) dus de buik ziet er meteen heel groot uit. Wel helemaal geweldig.
Maar ik heb hoog op mijn buik (tussen mijn borsten en buik) een stukje huid wat gevoelloos aanvoeld. Net zo'n gevoel alsof je voet slaapt. Komt dit bekend voor bij iemand.
Het is vaak gevoelloos als ik zit, misschien zit mijn huid dan wel klem of is er geen goeie doorbloeding ofzo.
Ik hoor graag van jullie

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb ook flinke last van jeuk. Ben nu inmiddels 25 weken zwanger... Ik krab me letterlijk en figuurlijk kapot. Ik smeer me wel in met creme, maar niet elke dag. Wat wel heel goed helpt bij mij is mentho poeder. Net voordat ik naar bed ga smeer ik mijn buik hiermee in en dan hoef ik niet meer te krabben s nacht. Maar ik heb eigenlijk overal jeuk hahaha, ach ik ben aant aftellen.... nog 14 weken en 5 dagen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee geen last van...rond de huid die uitrekt is het normaal, en zalf wil wel eens helpen of poeder... Er is een topic open in de derde trimester hier, het heet "ik heb zo'n jeuk". Kijk daar even, misschien zie je wat dat helpt? Succes in elk geval, is zwanger zijn niet leuk? Haha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb hier geen last van.. wel heb ik last van een hele erge jeukende huid! me borsten, hals, rug! het is vreselijk!!!! heb dit nog nooit gehad.. heb gelezen dat dit normaal gesproken zo rond het einde van je zwangerschap begint?! waar heb ik dit dan nu al? iemand ook last van?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo angel80, Ik had dat zelf ook rond die tijd van mijn zwangerschap. De verloskundige vertelde mij dat dit komt doordat je huis op spanning staat. Hier kan je niets aan doen, je raakt er wel aan gewend hoor ;) Ik ben nu 34 weken zwanger en voel het al een stuk minder. Succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wow, hier leer ik nog wat van! Wat griezelig zeg... Ben benieuwd of ik dat ook ga krijgen...brrr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Bedankt voor je reactie anoniem. Ik heb inmiddels ook de gyn gesproken en zij zei dat het kan komen dat er een zenuw klem zit, of dat het mijn buikspier is die uitrekt. Maar het blijven vage klachten, want nu doet het soms gewoon een beetje pijn. Ik ga steeds meer denken dat het mijn buikspier is. Ik hoefde me in ieder geval geen zorgen te maken. Fijn om te horen dat jij het al minder voelt.... Goed vooruitzicht voor mij ;-) enne ik hoef nog maar 17 weken hihih

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee dat heb ik nog nooit gehoord... zou even de vk bellen als ik jou was...griezelig hoor! Succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden