Anoniem 11 jaar geleden 25 reacties

 
Hallo Vroeg me af wie er al een merkbare buik heeft en vanaf wanneer? Ik ben nu 12 weken en voel me 5 maanden! Op elke website lees je hoe "normale" vrouwen nu nog niet tonen, tenzij ze al een kind gehad hebben, maar hoor graag van echte "normale" vrouwen wat hun ervaring is! Ik heb nog nooit een kind gehad en ben strak in vorm vanwege mijn baan en opleidingen, maar heb echt al een ronde buik... Wie nog meer? En wie niet?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

Anoniem 11 jaar geleden

ik heb zo juist nieuwe foto's gemaakt van me buik ik ben nu 20weken en 4dagen heb foto's gemaakt van verschillende kant dan kun je ook zien hoe ik het draag.. bijv van voren en achteren zie je weinig maar aan de zijkant zie je toch echt dat hij er is

Anoniem 11 jaar geleden

Echt leuk om te zien Dromertje! Jammer dat ik tijdelijk zonder pc zit en van een telefoon werk, kon ik de mijne posten! Ik ga kijken of ik het in het "fotoalbum" kan doen :) Enne, mooi buikje hoor! :)

Anoniem 11 jaar geleden

dankje jennefer..  ben erg benieuwd of jou buik al ontwikkelt 

Anoniem 11 jaar geleden

Haha nou geloof maar dat ie er is! Krijg links en rechts opmerkingen dat ik met 6 maanden niet meer door de deur pas, en vragen of ik wel zeker ben dat ik "pas" 3 maanden ben... Zucht!

Anoniem 11 jaar geleden

Ok de foto is geplaatst in het fotoalbum 12 weken... Moet nieuwe fotos maken haha

Anoniem 11 jaar geleden

heb je foto hier even heen gehaald weet namelijk niet of iedereen de foto gaat vinden  dus bij deze het buikje van jennefer

Anoniem 11 jaar geleden

dat is inderdaad al een flink buikje ben erg benieuwd hoe je er voor staat met 6/7 maanden haha

Anoniem 11 jaar geleden

Cool! Die foto's! Ik ben een digibeet en weet niet zo goed hoe ik foto's moet posten, ik weet niet eens waar de kabels liggen van de camera om hem op de pc te zetten, eigenlijk is dat ook nog niet nodig, bij mij zie je denk ik te weinig om het te posten... hehe ik ben ook nog maar 11 weken... Zodra er wat zichtbaar is aan de buitenkant ga ik mij verdiepen in de camera en aanverwante om een plaatje te posten!

Anoniem 11 jaar geleden

:D haha coool! En hij is nu nog groter,dat was 2 weken geleden! Zodra mijn man thuis is ga ik nieuwe fotos schieten, altijd leuk om bij te houden :)

Anoniem 11 jaar geleden

Hey Mooie foto´s dromertje! ik heb hetzelfde postuur als jij en ben nu zwanger van nr 2. Kindje ligt vrij ver in mn ´rug´zeg maar dus nog weinig te zien. Echt een heel klein bolletje begin ik te krijgen precies daar waar je broeken sluiten dus bij autorijden bijv is het wat minder prettig. Verder draag ik nog gewoon mn eigen kleding en loop ik wat groei betreft gelijk bij mijn 1e zwangerschap ik ben nu 14wk. Bij mn 1e ging in positiebroeken dragen bij 18wkn. Dus ja jennefer wat is idd normaal?.... ik denk helemaal dat het met je bouw, de ligging vd baarmoeder etc te maken heeft. liefs Annemarie

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden