Anoniem 11 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo allemaal,

Ik ben begin december gestopt met de pil en actief aan het oefenen;-) nou heb ik afgelopen donderdag mijn ovulatie gehad en geoefend met mijn mannetje. Sindsdien heb ik erg last van steken in mijn onderbuik en voel ik me heel raar. ik neem aan dat dit niet meer van de ovulatie kan zijn toch? Kan het zijn dat ik de innesteling voel??

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 11 jaar geleden

Ik heb echt heel veel last gehad van de innesteling bij de eerste zwangerschap. Ik had heel erg buikpijn, zo erg dat ik er niet van kon slapen. Langs de huisarts geweest, die heel stellig zei dat het nierstenen waren (heeft verder ook niks doorgevraagd). Ik heb daar toen zware medicatie voor gekregen die ook nog niet hielp. Na een week of zo was het plotseling over. Twee weken later kwam ik erachter dat ik zwanger was. 

Anoniem 11 jaar geleden

Hallo ik had een vraagje, Ik had rond 16 augustus mijn ovulatie en heb rond die dagen ook geklust met mijn man. Nou ben ik 9 dagen verder en heb ik enorm pijn en kramp in mijn rechterzij, ik ben ook een beetje misselijk hierdoor en mijn borsten zijn gevoelig. ik moet volgende week donderdag ongesteld worden, kan dit al innesteling zijn? Hoop van jullie te horen, Norelyn.

Anoniem 11 jaar geleden

Hallo, Ik heb echt geen idee... Maar ik heb ook zo'n lichte pijn gehad rond die periode. Weet je al wat meer? Liefs.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden