anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 1 reactie

 
Hallo Allemaal, ik maak dit onderwerp aan omdat ik erg benieuwd ben of er hier meiden zijn die ervaring hebben met een keizersnede in het VKC Enschede. Ik ben namelijk erg benieuwd hoe het jou/jullie bevallen is en of je partner er vanaf het begin bij mag zijn. Ook zou ik graag willen weten of je je kindje gelijk te zien krijgt of dat ze hem/haar meteen bij je weghalen. En ik ben erg benieuwd hoe je de kezersnede zelf hebt ervaren, zowel de voorbereiding, als de operatie en de tijd daarna. Wat een vragen he? :) Graag lees ik jullie reacties Groetjes Saskia

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Saskia, ik heb 5  jaar geleden een keizersnee gehad, maar dan in Winterswijk. Ben nu zwanger van nr 3 dus zodoende dat ik dit las. Ik heb de keizersnede niet als wat leuks ervaren, maar nu was het voor mij een plotseling iets. 's Nachts vliezen gebroken, om 3 uur naar het ziekenhuis en om 7 uur besloten ( de gynecoloog) voor een keizersnede.  Dus je krijgt even heel veel te verwerken op zo'n moment. Wat ik van jou begrijp weet je nu al dat je een keizersnede krijgt. Dat is al iets heel fijns, kun je je beter op voorbereiden. Als ik nu de keus krijg en weet dat er zeker 50% kans bestaat dat nr 3 te groot en te zwaar is, dan kies ik toch voor een keizersnede. Gewoon om voorbereidt te zijn en niet weer beide te moeten doorstaan. In Winterswijk heb ik toen gelijk na de geboorte mijn baby bij mij gehad, niet lang, maar ik heb hem toch even mogen vasthouden en een kus mogen geven. Dan komt er een lange  periode (voor je eigen gevoel) dat je de kleine en je man niet ziet. Jij moet nog gehecht worden en dan naar de uitslaapkamer en wachten tot ze tijd op de afdeling  hebben om je op te halen. Dat is (vond ik ) de vervelendste tijd die er bestaat. Maar zorg dat je je fotocamera hebt afgegeven aan iemand van de operatiekamer, want die maken leuke foto's en je man moet lekker veel foto's maken als de kleine word onderzocht door de artsen in het ziekenhuis. Weet je later toch nog wat er allemaal met je kleine is gedaan. Mijn man mocht niet bij de ruggeprik zijn, maar kwam redelijk snel nadat ik op de operatiekamer was bij mij zitten. En is daar gebleven tot dat ze met de kleine weg gingen. En toen met de kleine meegegaan. De tijd erna is even vervelend, je hebt een buikwond. Maar als je pijn hebt meld je dan gelijk bij de verpleegkundigen. Die kunnen je goed helpen om daar doorheen te komen, en wanneer je voor het eerst uit bed mag probeer zo recht mogelijk te gaan staan. Doet even zeer, maar daar heb je wel profeit van. En hou je aan de regels die je krijgt, dan herstel je best wel weer snel van een keizersnede. Ik wens jou en je man heel veel sterkte en geluk op de dag van de keizersnede en dat het een mooi en gezond kindje mag worden. En dat je er met een gerust hart op terug kijkt op die bijzondere dag dat de kleine te wereld kwam. Heel veel geluk toegewenst.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden