anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo allemaal, Ondanks dat ik de pil trouw slikte voelde ik me de laatse tijd echt zwanger, en ik kan het inmiddels wel weten want heb 3 gezonde kindjes! Afgelopen maandag toch maar een test gedaan van clearblue en ja hoor, zwanger. Volgens de test 3+ weken wat wil zeggen dat je zo'n 5 weken zwanger moet zijn. Door medische dingen mocht ik vandaag al naar de gyneacoloog voor een echo. Daar was wel wat te zien alleen volgens de gyneacoloog zeker geen 5 weken... Hij had het over 1 a 2 weken zwanger? Naar mijn idee is er nog niks als je zover zwanger bent... Hij zei dat het of een miskraam word of dat ik minder lang zwanger ben... Heb vandaag bloed laten prikken en moet dat over 2 weken weer doen, dan over 3 weken weer terug naar de gyneacoloog.... erg spannende tijd dus! Ook al was dit niet gepland, welkom is het zeker!! Maar ik vind het allemaal zo onduidelijk! Naar mijn idee is er bij een echo van 5 weken ook nog niet veel te zien?! Voor alle duidelijkheid, mijn patner en ik hebben ongeveer 3 weken geleden voor het laatst gevreeen, dus het moet toen zijn verwerkt... Kunnen jullie me misschien vertellen of ik me echt zorgen moet maken...? Ik hoop op een reactie.... Groetjes Anne

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi roandyja  Volgens mijn laatste menstruatie zou ik nu 12 weken en 4 dagen moeten zijn. ij de echo met 8 weken bleek ik minder ver te zijn dan verwacht. Volgens mijn VK kan het er mee te maken hebben met het volgende; Of de bevruchting heeft iets later plaats gevonden, Of het kindje is later gaan nestelen. Het hoeft niets te betekenen en met 5 weken kunnen ze al helemaal niet zien hoever precies je bent. Zelf vind ik persoonlijk dat de gync. je een beetje onzeker maakt. Ik zou de echo afwachten.  Pas met de echo's van 12 weken kunnen ze meer exact meten. Probeer toch een beetje te genieten ondanks je onzekerheid. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, ik heb echt geen idee. Dit is onze eerste zwangerschap en alles is nieuw. Maar tegelijkertijd ook alles zo onzeker en onduidelijk. Ik kan je alleen helpen via de info die ikzelf via internet en boeken haal. Daar maak ik uit op dat er in het begin nog niets te zien is op een echo. Vrouwen die eerder een echo moeten ivm complicaties of eerdere miskramen krijgen het eerder, maar dan inwendig omdat er via de buik totaal niets te zien is... gek dat hij zegt iets te zien wat ong 1 a 2 weken is... maargoed, ik ben wat dat betreft maar een leek dus kan geen harde feiten geven.! Ik hoop dat je toch een beetje kunt genieten van je zwangerschap. Of is het eigenlijk totaal niet gelegen, gezien dat je al kinderen hebt en door de pil heen zwanger bent geworden... dan kan ik me helemaal voorstellen dat je met je  handen in het haar zit, wat is het nou?! Wel, niet, hoelang... maargoed, ik hoop dat je de tijd doorkomt, en we horen snel meer!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi ik ging zelfs naar de genecoloog met 6 weken en er was niks te zien geen vruchtje niks week later kwam er dan een heel klein vruchtyzakje te voorschijn mij werd ook van alles verteld buiten baarmoederlijke zwangerschap miskraam enzo en uiteindelijk bleek ik gewoon 3 weken minder  veer dan ik dacht dus geen zorgen maken laat het op je af komen en probeer zo positief mogelijk te blijven ik heb mezelf ook helemaal gek gemaakt in die dagen en achteraf was het nergens voor nodig ik vindt  dat ze veelste snel roepen dat er wat mis kan zijn je kan toch ook gewoon minder ver zijn veel liefs janina

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

maar je geen zorgen met de echo kunnen ze de eerste tijd ook maar weinig zien .. wacht gewoon tot de volgende afspraak en dan zien ze misschien meer.. een echte termijn vast stellen kunnen ze toch pas goed tussen de 10 en 12 weken .. jij weet zelf wanneer er gemeenschap is geweest en zaadcellen kunnen maar +- 3dagen leven in een vrouwelijk lichaam.. geniet er gewoon van en laat het op je afkomen.. en welkom in de club van vrouwen die door de pil heen zwanger zijn geworden.. ik ben er namelijk ook een onderhand ruim 23wkn zwanger van een gezonde jongen (wat te zien was op de 20wkn echo)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha zo zie je maar dat de pil niet altijd werkt! En inderdaad, pas met 7 weken was er een vruchtje te zien, heel klein. En dat gekwebbel van die artsen over buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en zo, doen ze hier ook...echt vervelend hoor! Zit je in de zorgen voor niets!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Fijn om te lezen dat er zeker nog wel hoop is! Maar dit maakt me zo onzeker... Worden slopende weken de aankomende 3 weken. Dit is al de tweede keer dat ik door de pil heen zwanger ben geworden... Was nu aan een zwaardere pil, maar dat maakt blijkbaar ook niks uit. Maar ik hoop echt dat alles goed komt, want het is zeker welkom!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi anne, Ik heb ook een eerste echo gehad met 5 weken. Een inwendige, en er was alleen een piepklein zwart "vlekje" te zien, het vruchtzakje, en dat de baarmoederwand was opgezet en er wat meer vocht was. Verder niets. Ik heb een foto van deze echo, als je wilt kan ik hem naar je emailen. Ben ondertussen al +15 weken en het "zakje" is een heus mensje :) Success ermee in elk geval!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden