anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 1 reactie

 
Goede middag dames ik ben nieuw hier, ik ben nu op vakantie in tsjechie en 3 dagen geleden er achter gekomen dat ik 6 weken zwanger ben. ik heb op mijn vakantie een keer pizza gegeten en had daarna iets dunnere ontlasting was niet ziek of iets. mijn partner had voedsel vergiftiging van de pizza hij had gespuugd en diaree en kramp. ik had nergens last van verder.
Ik maak mij beetje druk vooral omdat het mijn eerste zwangerschap is en ik geen advies aan mijn moeder kan vragen want die is jaar geleden overleden.  Zou ik in contact zijn gekomen met die bacterie of niet , je kan je ontlasting op kweek in nederland zetten en het is te behandelen met antibiotica wat zouden jullie doen ? Kun je ook rommelenden darmen hebben als je 6 weken zwanger bent.


groetjes sas

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Beste sas, Ik ben ook op vakantie in azie. Heb 9 dagen diaree gehad. Ik heb advies aan mijn verloskundige gevraagd. Hij zei: veel water drinken is belangrijker dan eten. En eventueel norit slikken. Het kan verder geen kwaad voor de zwangerschap. Dus wees gerust, maar ik weet hoe je je voelt. Sterkte, Elsbeth

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden