anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Wat een vreugde toen mijn man en ik naar de 20 weken echo gingen. Ons kind was helemaal in orde totdat ze ging kijken naar de voetjes. Ze zei alleen maar: "hmmmm.  Dat was voor ons geen goed teken. Ze zei gelijk of er bij ons in de familie mensen die klompvoeten hadden. Ik wist niet eens wat klompvoetjens waren..Ze zei dat beiden beentjes van onze zoon een beetje scheef lagen. Op dat moment zei mijn man dat zijn moeder met klompvoetjes was geboren. Echt stomverbaasd waren wij. Waarom gebeurt dit met ons. Natuurlijk waren wij er erg verdrietig om. De uitgebreide echo door specialisten in het ziekenhuis hebben we inmiddels ook al gehad. En toen was het voor ons duidelijk. Gelukkig komt het allemaal wel weer goed met zijn beentjes. Vind het alleen zo sneu dat hij gelijk na de bevalling in het gips moet.

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

YourDissertation.com Merci pour vos commentaires douce. Et en effet, il est très sain pour le reste. C'est tout. sait maintenant que c'est un fonceur

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

OK? We gaan naar frankrijk nu?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ha,ha,ha... :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie lieve reacties. En inderdaad hij is voor de rest super gezond. Daar gaat het om. Weet nu al dat het een doorzetter is. Hij wordt zeker weten een goede voetballer....Ha,ha,ha...!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Doesje, Jee wat sneu! Maar gelukkig niets blijvend he? En gelukkig is hij later helemaal gezond en weet hij zich niets te herinneren van de nare gips fase :) In elk geval sterkte ermee!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat vervelend voor jullie, maar gelukkig herinnerd jullie kindje er zich straks nik meer van. Ik ben geboren met Heupluxatie, ik had geen heupkommen, en heb 1 maand in het ziekenhuis gelegen en 6 maanden in get gips/spreidbroek gezeten, en kan nu alles weer en ik weer er niks meer van.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden