Anoniem 11 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo allemaal, Mijn vriend en ik zijn vorige maand begonnen met het hebben van sex zonder voorbehoedsmiddelen. Nu had ik meteen al het gevoel dat het "raak" was, maar ik kon het bijna niet geloven dat het zo snel zou gaan. Ik heb rustig afgewacht tot het moment waarop ik ongesteld moest worden. Maar ik had al een echt "vol" gevoel in mn buik. Anders dan normaal. Toen ik maar niet ongesteld werd, heb ik besloten een zwangerschapstest te kopen. Gisteren heb ik de test gedaan, en hij gaf inderdaad aan dat ik meer dan 3 weken zwanger ben! Hoera! Mijn vriend en ik zijn niet getrouwd, dus ik ben nog druk aan het uitzoeken hoe we dat gaan doen. We willen nog wel een keer trouwen, maar niet nu. Dus een samenlevingscontract zit er niet in. (Dan moet je eerst "scheiden" voordat je ├ęcht kunt trouwen) Waarschijnlijk dus gewoon het kindje erkennen. Heeft iemand hier ervaring mee en tips voor ons?

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 11 jaar geleden

Je kan best een samenlevingscontract afsluiten. Dit heb ik ook. Een partnerschap lijkt op trouwen. Misschien bedoel je dat? Ik ben ook niet getrouwd en ga dit ook niet doen voordat het eerste kindje er is. Naast erkennen, laat ik een testament maken waarin staat wat er moet gebeuren als er iets met mij, mijn vriend of ons beiden iets overkomt. Veel su6! Lotje

Anoniem 11 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! We gaan het allemaal zo spoedig mogelijk regelen :)

Anoniem 11 jaar geleden

Het is het slimste om het kind al te laten erkennen nu je nog zwanger bent. want jij als moeder MOET er bij zijn. Anders moet je direct na je bevalling mee naar het gemeentehuis om het kindje te laten erkennen...Lijkt me niet echt aan te raden.

Anoniem 11 jaar geleden

Als je naar de gemeente gaat, wordt alles voor je geregeld. De ambtenaar daar kan je precies vertellen wat je moet doen. Tegenwoordig is het echt geen uitzondering meer, de papieren liggen bij wijze van spreke al klaar! Je moet in ieder geval met z'n tweeën naar het gemeentehuis om het kind te erkennen. Wij kregen daar hele goede uitleg bij. Krijg je dat niet, vraag erom! Zij kunnen het je toch het beste uitleggen! Fijne zwangerschap!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden