anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 3 reacties

 
hallo, Ik ben nu voor het eerst zwanger en ben 14 weken heen. Ik heb de afgelopen weken totaal niet gezond gegeten, veel snack gehad en helemaal geen groenten. Ik ben nu zo bang dat mijn baby niet gezond is en of hij/zij straks niet volledig is ontwikkeld. Kan iemand mij vertellen hoe erg het is als je de afgelopen weken niet gezond hebt gegeten?? Ik ben van plan om nu met zwangerschaps vitaminen te beginnen en beter voor mezelf te gaan zorgen, ben ik nog niet te laat?

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

maak je niet druk.. je kindje pakt wel wat hij nodig heeft jij zelf zal hier iets van merken..

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hoi hoi, Nee, niet te druk maken igg, goed over na denken is nooit weg, ik zou wel wat extra's nemen ik heb van de verloskundige pillen gehad speciaal voor zwangere met mineralen en vitamines, en daarbij ook nog visolie capsules nooit weg, ben zelf ook niet zo;n groente eter, maar doe wel mijn best om de schijf van 5 te halen, en dan daarbij wist ik het pas met 9 weken en heb ik in die tijd ook hartstikke ongezond gegeten, had zelfs nog medicijnen en ik blowde, maar alles is gezond, ben natuurlijk gelijk gestopt en je kunt ook proberen igg 's morgens uitgeperste sinaasappelsap en melk allemaal goede voedingswaarde, en dat is kleine moeite toch, paar bruine boterhammen ben je al op de helft.. Succes meid.. Geniet ervan

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Hallo, ik zou me niet al te veel zorgen maken hoor, 14 weken dan is alles nog in het stadium zich te ontwikkelen.. als je maar geen alcohol hebt gedronken, dat is natuurlijk wel heel erg slecht. nu moet je gewoon veel groenten en fruit gaan eten, en die zwangerschapsvitaminen kunnen natuurlijk nooit kwaad! Misschien extra foliumzuur omdat je dat niet genomen hebt voordat je zwanger was? Of wel? Nou succes, en vooral niet te druk maken, dát is wel slecht voor je baby Groetjes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden