anoniem

Anoniem 11 jaar geleden 10 reacties

 
Hallo allemaal
ik ben 8 weken geleden gestopt met de pil na 6 jaar.. om de kinderwens van mijn vriend en mij te vervullen:)
heb hierna mijn stopweek gehad en daarna niet meer ongesteld geworden. 4 dagen voordat mijn ongesteldheid moest komen hebben we een test gedaan. eigenlijk dus te vroeg. hierna weer een tijdje gewacht maar de ongesteldheid kwam maar niet... nu moest ik eigenlijk volgende week voor de 2e keer ongesteld worden maar ik had aardig wat zwangersschaps symptomen dus dacht doe toch maar een test. en ja hoor vanmorgen eerst een kruidvat test gedaan en deze gaf postitief aan... daarna de clearblue gedaan en die gaf aan dat ik al 3+ weken ben:O dat is dus al behoorlijk lang. mijn vriend en ik zijn super blij want we hadden het echt niet zo snel verwacht dat zou dus betekenen dat het na een maand ongeveer al raak was... ik ben tussendoor ook niet eens ongesteld meer geweest:)

betekent deze uitslag nu dat ik 3 weken zwanger ben of dat ik 5 weken zwanger ben? vond de uitleg op internet enzo een beetje vaag... schijnt dus een verschil te zijn met wat je huisarts bepaalt en wat de test zegt.. iemand ervaring met clearblue??
alvast bedankt:)
groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo ik heb gisten test gedaan nu zie ik in jullie reactie dat 1-2 weken = is aan 3 weken ? Ben ik dna nu 3 weken zwanger of 1-2 weken ? Ik heb gisten ook wel een bloed laten trekken bij de huisarts

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

En kleine bloedingen heb ik ook nog niets gehad zoals de meesten

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi allemaal ik heb een vraag kan clearebleu ook er naast zitten met de weken van de eiersprong want bij mij gaf hij gelijk aan zwanger en dan is het testuitslag 1-2 dat was 6 okt geweest tegen de middag is het niet zo als je het met de eerste ochtend urine gaat testen dat er meer hcg hormonen in je lichaam zit hoop dat jullie mij kunnen helpen want ik heb een opgezette buik en ik heb hele gevoelige en iets grotere borsten ben moe heb last van mn onderbuik en mn onder rug dus ik weet het niet 25 okt moet ik een ego maken dus hoop dat jullie me meer kunnen zeggen liefs mama al van 2 kinderen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik had ook even een vraagje.. Ik heb mij vorige week vrijdag getest met de clearblue.. toen stond er 2-3 Die zondag kreeg ik bloedverlies. Ik ben toen na het ziekenhuis geweest om bloed te prikken.. Hier kwam uit dat mijn HcG wel gestegen was maar ze denkt nog steeds aan een miskraam. Maar ik heb nog wel zere borsten en voel me eigenlijk steeds zwangerder zeg maar. Alleen nu heb ik na meer als een week weer die test gedaan en nou staat er nog steeds 2-3. Heeft iemand hier ervaring mee? Groetjes

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Het kan wel een flinke tijd duren voor die hormonen uit je lijf zijn. Geloof dat ik op het forum heb gelezen rond een maand? Wat rot zeg, sterkte!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik had precies hetzelfde als jij!! Ook bij mij gaf de cleatbluetest 3+ aan. Achteraf bleek ik al 6 weken zwanger te zijn. Je moet rekenen vanaf je laatste menstuatie... Gefeliciteerd trouwens, heerlijk hoor!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Clearblue geeft niet meer aan dan 3plus. Dus je bent dan 5 weken of langer.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi hoi, Bij mij was het ook erg onduidelijk allemaal. Ik was 1 april gestopt met de pil en ik werd maar niet meer ongesteld. Wel een kleine bloeding ergens eind april/begin mei. Tussendoor een keer naar de huisarts gebeld, maar die vertelde dat het normaal is als je net met de pil stopt dat je een tijdje niet ongesteld wordt. Uiteindelijk toch een zwangerschapstest gedaan, maar daar kwam niks uit. Na ongeveer 4 weken was ik nog niet ongesteld en daarom nog eens een test gedaan en toen was ik zwanger. De huisarts gebeld en die heeft een echo geregeld. Toen bleek ik 6,5 week zwanger te zijn. Achteraf had ik de symptomen kunnen herkennen: pijnlijke borsten, vocht vasthouden, moeilijkere stoelgang. Herken je dat? Groetjes.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

PS: 3+ op clearblue betekent dat je 5 weken of langer zwanger bent. Dit staat precies beschreven in de gebruiksaanwijzing. 1-2 op clearblue = 3-4 weken zwanger 2-3 op clearblue = 4-5 weken zwanger en 3+ = 5 weken of langer volgens mij.

anoniem

Anoniem 11 jaar geleden

Heej, Volgens mij is het zo dat de dokter zegt dat je vijf weken bent omdat hij niet weet wanneer je bevrucht ben in die maand. Dan pakt die het gemiddelde en dat is dus twee weken. Dan zit hij er maximaal twee weken vanaf met zijn schatting. Grz, Dees

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden