anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo Weet iemand hier meer van of heeft nog iemand hier last van? Sinds een week nu heb ik snachts dat ik wakker wordt van een pijnlijk brandend gevoel in het gebied van mijn lies, linkerzij. Ik slaap al vanaf het begin op mijn linkerzijde, en sinds een week nu wordt het wat zwaar... Het begint zodra ik lig met een soort gekietel, alsof er een spinnetje of zo rondloopt op mijn huid, (de huid tussen je been en buik, bijna de zijkant van het "driehoek", en mettertijd wordt het pijnlijk, gaat het branden. Het voelt dan alsof je een elastiek aan hebt die in je huid snijd voor lange tijd, zo'n brandend gevoel...maar er zit geen onderbroek of kleding dwars dus dat is het niet! Als ik dan opsta en wat rondloop of zo, heb ik er een tijdland helemaal geen gevoel meer in die huid! Iemand raad hiermee? :(

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik zou denken dat dat gedeelte word afgekneld door het gewicht.. heb je het ook als je het aan de andere kant ligt.. je kunt gebruik maken van kussen of als je die al hebt de voedingskussen om je buik meer te ondersteunen.. ik kan tegenwoordig niet meer slapen zonder ondersteuning als ik dat wel doe begint het aan de zijkant van me buik te trekken maarja dan heeft ons kleine wondertje ook al een mooi gewicht..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nog niet eerder van gehoord of gevoeld... Ik denk dat Dromertje er wel gelijk in zal hebben.. het klinkt een beetje als een afknelling. Voelt het net zo als dat je bijvoorbeeld je hand verkeerd hebt gehad waarna het gaat tintelen en je gevoel eruit is?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo dames, Ja ik denk ook dat het een afknelling is, al heb ik het aan mijn andere zij niet.... Ik slaap al met een 6tal kussens, inclusief een zwangerschapskussen, en ondersteuning helpt niet. Het vreemde is, al slaap ik op mijn andere zij, dan voel ik het tintelen nog steeds in mijn linker! Gelukkig morgen bij de vk langs voor de 20weken echo, meteen maar ff vragen hoe of wat. Het is zwaar irritant!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden